Vypnutí smartfounu Samsung přes blokování PINem
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vypnutí smartfounu Samsung přes blokování PINem
Chtěl jsem ho vypnout, ale on má vypnutí blokovaný přes PIN. Samozřejmě jsou radikálnější varianty, jak to vyřešit, ale to zatím nechci.
Je na to nějaká metoda, jak takovej krám RYCHLE utišit, aniž by ho musel člověk odnést do stodoly či zahodit někam hodně daleko?
Ono se to totiž nejspíš bude opakovat. Protože závislost na FB je hrozná věc.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mě napadlo stáhnout VOL, strčit tam sluchátka apod. Ale čert ví, jak to jde nastavit, aby zrovna u něj to nefungovalo...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Jinak i když ho vypneš úplně, tak některé mobily se dokážou na budík probrat a začít zvonit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- jardafiala
Nejjednodušší metoda. Pokud teda nehodláš řvoucí blbafoun s pořádným rozmachem po sousedovi ve spravedlivým rozhořčení mrsknout ...jardafiala píše:Myslím že kyblík naplněný vodou by to vyřešil.
A kutilmile - nelituju tě
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
"Jé, jak jsem ho moh u tebe zapomenout?" "Stejně jako mně moh upadnout do kýblu s vodou...!!!" Pokud mám na founu nastavený buzení, tak si asi hlídám, abych ho někde nenechal - a pokud ho nechám ležet ZABLOKOVANEJ PROTI VYPNUTÍ BUZENÍ, bejt postiženým, pokládal bych to za natolik hrubou provokaci, že by to u mne ospravedlnilo nejenom ten kýbl s vodou, ale i přeseknutí pantokem vejpůl ...termit256 píše:To jsou zase kecalisticke rady. Ty bys svemu sousedovi hodil mobil do kyble s vodou?
A kutilmile - nelituju tě
Michal22 píše:protože už asi dvacet let umění telefony budit i z vypnutého stavu.
Toto platilo pri Nokiach a pod. Na mobiloch s Androidom to nefungovalo (neviem, ci sa odvtedy nieco zmenilo).
Keby to aj malo fungovat, tak myslim, ze po vynutenom vypnuti to fungovat nebude. Myslim, ze tato funkcia funguje tak, ze pri vypnuti si SW pozrie, kedy ma byt najblizsi alarm a nastavi podla toho nejake "wake on RTC" registre. Toto pri tvrdom vypnuti neurobi.