Z. uzatváracie ventily na 1000 l pl.nádrž.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Z. uzatváracie ventily na 1000 l pl.nádrž.
- tiktak1953
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
termit pytam sa preto,lebo ludia toho vsetkeho maju vela ako ja .Samoze za postovne a všimne.
Tento na obr by este kupil.
Mam urobene aj take nieco na obr.a dalsie ,lebo z nadrzi vypustam do roznych dalsich nadrzi na vodu. Odfotil som to teraz
https://obchod.remont-cerpadla.cz/ibc-a ... -4-vnitrni
- tiktak1953
ked zachytavam z domu dazdovu vodu do jednej nadrzi ,tak mi zaroven ide hadicov z nej do druhej a tretej nadrzi!!!Pri malych vytokovych ventiloch mi dazdova voda z prvej nadrzi nestaci odtiect do druhej,tretej a je mi to na howno.Viacej mi vytecie prec ako zachytim .Takze musim mat velke vypustne potrubie pri dome aj na chalupe ,aby som zachytil co naj.vody.lebo tu neprsi kazdy mesiac.Beznem cloveku co zachytava do jednej nadrzi staci ventil aj 1/2 colovy,mne nie.Tiez ked pustam vodu z nadrzi od domu do zahrady 120m asi 1colovymi hadicami tak to trva dost dlho.Keby pouzil mensi ventil , bolo by to ovela dlksie.
- Artaban001
- tiktak1953
termit256 píše:Ta redukce je presne to co je na obrazku cos sem hodil a o cem pises ze pouzivas. A ted tvrdis ze to je k nicemu. To je zas vlakno...
-----------------
termit samoze ze pouzivam pri naplnani dazdovej vody z jednej nadrzi do druhej min. colove ventily!! Mensim ventilom by voda nestacila z jednej do druhej pretekat a isla by po naplneni nadrzi vonka vedla nadrzi.Alebo by musel navrtat dalsi 3/4 col ventil do nadrzi.Potom uz na polievanie z nadrzi ked je po dazdi mozem pouzit aj 3/4 colove ventily.Treba rozlisovat kedy a naco to potreujem,jasne? Ja tu vodu ako som pisal od domu pustam dole kopcom aj do zahrady min.1col. plast.hadicou.Takze tych velkych ventilov potrebujem dost.Mam aj na obr.do zatky strcenu 1col.pl.trubku ,ale to neni take prakticke.Ja tu vodu aj v zahrade spustam po zachytavani na plachtu z kopca dole do nadrzi samospadom a cerpadlami zase hore na vrch zahrady aby mohol samospadom uz polievat stromky,zeleninu.Je to veda,nemate ponatie ako ja tu vodu aj na zahrade okrem zo strechy zachytavam a s nou polievam.
A kutilmile - nelituju tě
-
petrfilipi