Fórum o skútrech pro seniory
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Fórum o skútrech pro seniory
Potřeboval bych typ na dobré fórum o skútrech pro seniory ,tady vás nechci obtěžovat.Mám problém ze skútrem typu PRIDE LUNA VIKTORY ,manipulační páka nechce se zapojit definitivně.Nějakou dobu sleduji že s ničeho nic začne blikat kontrolka manipulační páky na ukazateli nabytí - nemám display , tento typ nemá co mám já.S čím mám počítat co mi řeknou v servisu ? Koupil jsem před pěti lety jako repasovaný,.díky
výjimka ze zákona dovoluje použít řidičák "B" až do 125ccm obsahu
válce motoru - pokud jde o automat...zatím pokukuji po modelu Piaggio liberty
v zákaznické soutěži místního hypermarketu, pravděpodobnost výhry
je asi jako najít na chodníku obálku s tisícovkou Kč
a na pivo za šest tisíc ? to by šlo, opravit si umím a díly zatím jsou v místním krámku.
(běžná cena na bazoši je 2-3x)
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
https://www.zdravotnictvi.net/pictures/ ... tory_1.jpg
Dokud s tim neco statni organy neudelaji, rozhodne nehodlam prispivat ke zvysovani poctu techto vozidel v provozu. Minula vlada byla zavisla na hlasech slaboduchych duchodcu, ale ti soucasnou stejne volit nebudou, tak je tu snad sance ze s tim neco udelaji, aby se jedinci jez na to nemaji mentalni nebo fyzicke schopnosti nemotali v silnicnim provozu.
Pokud budu v takovem stavu jako ti dementi, bude i v zajmu meho zdravi kdyz mi zakazou vyjizdet do provozu.
- Artaban001
Ber. Já má dvě a denně jezdím do práce. Celkem 14 km. Až do prvních mrazů a sněžení a na jaře hned po oblevě.konosuke píše:Mám vyhlídnutou starou Babču 210, do práce (30 km) na ryby, na houby
a na pivo za šest tisíc ? to by šlo, opravit si umím a díly zatím jsou v místním krámku.
(běžná cena na bazoši je 2-3x)