novy merak aneb nespokojnost s 830B
Moderátor: Moderátoři
novy merak aneb nespokojnost s 830B
Vopred dakujem
Ako uvádzaš 830B je šmejd čo môžem potvrdiť. Ale existujú aj kvalitnejšie a presnejšie digitály , samozrejme sú aj drahšie. Píšeš že potrebuješ niečo presnejšie. Existujú stolné digitály s prestnosťou na 8 desatinných miest na cenu sa radšej ani nepýtaj.
Presné digitál zariadenia vyrábala aj Tesla:BM575
A zase neni analóg ako analóg. Dobré sú ako tu uvádzali môžem len doplniť UNI11e. Ale zasa UNI21e je šmejd !!!
Ten meracik s Agem-u asi nebude moc vyhra, oproti 830, staci sa mrknut uz len na presnost (+- 3% a viac).
Voci inzeratom nemusis mat averziu, je to v pohode, zalezi na otukani druhej strany. Ak chces, pohladal by som doma archiv, mam tam myslim nejake tri soviety, celkom vehementne masinky, len netusim ako su na tom, dlho som ich nepouzil.
re:
UNI10 až UNI21 byly velmi dobré přístroje, povedly se - akorát mají systém zavěšený na vláknu a nesnášejí hrubé zacházení. Sám mám UNI21, prošla kalibrací a rozsahy seděly nebývale přesně.
Jinak levné digitály budou vždy stát za houby, opravdu dobré přístroje stojí docela balík.
Split píše:v skole pouzivame digitaly UT70 v kotrych sa baterka neuveritelne rychlo vybije.Nevravim ze by boli shitne ale ja radsej pracujem s analogom cize rucickou.Ale ak by sa nasiel nejaky kvalitny digital (okrem UT70) tak by som o nom zacal uvazovat...
Ak ti ide len o to že v digitále sa baterka rýchlo vybije tak by si sa divil ako rýchlo sa vybíja v niektorých analógoch hlavne tých tranzistorových !!!
A ak chceš vysokú presnosť kúp si nejaké BMko ako som písal ka alebo ako písal durkovic. Takú presnosť nedosiahneš s analógom ani s bežnými digitálmy !!!
Miroja: Niekedy je lepší analóg ale Split písal že chce presnosť !