Zvuk na Youtube
Moderátor: Moderátoři
Zvuk na Youtube
Pokud se přihlásím na stejnej účet v Youtube z Edge, žádnej problém, vše chodí jak má.
Nevím proč to začalo dělat u některých kanálů asi tak před měsícem, teď to nejde na žádným kanálu.
Netušíte prosím někdo důvod a co s tím? Aktualizaci a nějaký zásadní hrabání v PC jsem nedělal.
Díky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Stejně tak to totiž bylo na starších OS, kdy novější aktualizace přestávaly fungovat, až se nakonec podpora pro konkrétní OS ukončila.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že FF vydal poslední pokusné verze, ale ty už blbnuly. Takže zůstala o něco starší, ale stabilní.
Karle, to co radíš jsem udělal jako první, nejdřív test zvukovky a beden z ovládacích panelů, pak test šoupákem a tlačítkem v jedný hře, co je v základu Woken, pak to samý v přehrávači médii a pak to samý v Youtube. Všechno kromě Youtube maká. Dokonce i pod Maxthonem 6, u který Youtube vyloženě řve, že jí nezná a nepodporuje.
Zkusil jsem v Mozile vymazat nedávnou historii, časový období vše, pouze mezipaměť. Tam by snad měly být sušenky uložený. Bohužel, nepomohlo. Jedině že by se ta hlasitost uložila ještě někde jinde než v mezipaměti.
Co nějakej zmrsknutej codek?
Crifodo, zkusím to večer, nyní jsem na jiný mašině.
Zatím díky všem za pomoc.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zkus, jestli to vůbec přehrává nějakej zvuk. Vzhledem k tomu, že v jiných instalacích FF to bez probléml funguje, tak kodek bych nečekal. FF umí hrát i klasický wav/mp3, když ji na něj přetáhneš. Pokud to hrát nebude, tak to bude spíš někde na výstupu - zatlumení nebo třeba přesměrování na jiný výstup - každá dnešní zvukovka má dva: analog + digitál a k tomu další bývá HDMI.Celeron píše:Zatím díky všem za pomoc.
Ne, historie nejsou šušeňky. Historie jsou jen adresy stránek a podstránek, na vymatlání šušní musíš jinam. Něco jako "Správa cookies", "Ukládání cookies" a podobně - všecko najdeš v "Nastavení" = zubatý kolečko napravo nahoře.Celeron píše:Náčelníci, zpět na stromy. Na jinejch dvou mašinách, kde je ten samej OS (W7/32) a ta samá Mozila vše maká jak má.
Karle, to co radíš jsem udělal jako první, nejdřív test zvukovky a beden z ovládacích panelů, pak test šoupákem a tlačítkem v jedný hře, co je v základu Woken, pak to samý v přehrávači médii a pak to samý v Youtube. Všechno kromě Youtube maká. Dokonce i pod Maxthonem 6, u který Youtube vyloženě řve, že jí nezná a nepodporuje.
Zkusil jsem v Mozile vymazat nedávnou historii, časový období vše, pouze mezipaměť. Tam by snad měly být sušenky uložený. ...
A kutilmile - nelituju tě