DU10 na ND
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Pokud to nějaký vemeno rozdělá na pracovním stole, kde má hned vedle zámečnickej svěrák plnej ocelovejch pilin ... Bohužel už jsem přesně takhle zprasený déúčko viděl. S kamarádem jsme pak ty piliny tahali snad měsíc, kompresoru doma nemaje, nejdřív seříznutou špejlí, pak z větší hloubky lepicí páskou přehnutou kolem rozštípnutý špejle. Porod paterčat koncem pánevním je snadnější záležitost ...ok1hga píše:ani jedno, ani druhé . . . ty piliny se tam nemají jak dostat . . .
. . . právě takto se projevuje utržený závěs.
A kutilmile - nelituju tě
Pro transport doporučuji přepnout na nejcitlivější proudový rozsah a zkratovat odpovídající měřící zdířky.
Pokud není zájem, docela bych jej uvítal. Pokud nevyjde oprava, jeho přepínače jsou více než spolehlivé.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Kremik píše:Mám MP80 s přerušeným vláknem. Dělal jste to někdo? Myslel jsem, že je na hrotech. Otevřel jsem ho, kouknul, a zase zadělal
Je to pakárna, ale dá se to. Otázka je, jak to dopadne s citlivostí. Správně se má magnet namagnetovat externí cívkou a střídavým polem potom snižovat magnetismus až to má kýženou citlivost. Osobně vždy nechápu jak to nohli vyrábět v takových seriíích, asi byli pracovitější a šikovnější. Ono jenom vyvážení systému v závislosti na poloze je pro mě akce na hodinu.