Zablokovaný auto.
Moderátor: Moderátoři
Zablokovaný auto.
K téme: naposledy som pri zrážke srny v starej BMW 7, pri 90 km rýchlosti do zákruty, musel iba skopnúť hmlovku spátky do blatníka. (Dokonca ešte svietila.)
Privolaný policajt a hospodár našiel tú srnu odhrnutú 30 metrov od miesta zrážky, s krkom vykrúteným do paragrafu. Aspoň sa netrápila.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
2matahari: v zásadě máš pravdu, ale uživatel má mít možnost si to znovu nahodit sám. Já mám v autě nějakej jistič, či co to je. Upozorňoval mě na to prodejce, že kdyby to po banální nehodě nejelo, tak u levé nohy je díra a mám tam cosi zmáčknout.
Nechci, aby kdokoliv rozhodoval za mě.
A pak se řeší, jak mohl řidič moderního auta po nehodě vyběhnout čelním oknem...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A výmluvu na časté vysedání jsem slyšel už hodněkrát - teď jde o to, jak se popasovat s tím, že ten často vysedající člověk nakonec prolítne čelním sklem a zlomí si vaz.
Jakpak nám ještě dokáže vysvětlit, že se nevázal proto, že často vysedal?
A už jsem zažil v práci člověka, jehož šikovný syn vytisknul šablonu do držáku pásu na 3D tiskárně.
A byla použita jednou, potom se zalomila a bylo po potvoře...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Nejake pipanie kvoli pasu je ale radovo mensi problem ako auto, ktore prestane fungovat kvoli nejakemu 🤐 SW aj ked je normalne pojazdne. V mnohych situaciach to moze sposobit smrt. Nechcel by som mat taketo auto na Ukrajine... Ake to bolo auto?
- monterjirka
Jel jsem Fabií, sněžilo a začal na mě řvát FrontAssistent že nemá dostatečný výhled...
Na parkovišti jsem očistil čidlo a pokračoval, po pár km to tam bylo znovu
Prý mám být rád, že nemám "lepší auto", kde to znamená nouzový režim, umožňující jízdu jen omezenou rychlostí dokud se čidlo neočistí