Tablet Lenovo M10 Plus (3rd Gen)
Moderátor: Moderátoři
Jediné co jsem na tom nerozchodil je nové I-vysílání od ČT (video neběží).
Mám to na automobilovou diagnostiku, tvorbu videí a běžný použití. Žádný potíže jsem nezaznamenal. Výdž baterie dobrá, displej čitelnej.
- Artaban001
Lenovo M 10 FHD mám už jen na schémata k prohlížení. Leninovo mě totiž štve v tom, že brzo zařízne podporu aktuálním výrobkům, kdežto na starýho Samsunga ze zastavárny mi došel nový Android. A tenhle současný Galaxy Tab a7 je taky aktualizovanej stále. Navíc s ním jde v nouzi telefonovat - musíš mít HF, nebo to pak uslyší celý náměstí ze 4 repro.( verze s LTE)
- Artaban001
- Artaban001
Je tam pár aplikací, ke kterýmu je pero ideální nástroj - napíšeš třeba ručně na displej vzorec a tablet Ti jej vyřeší. Nebo můžeš kreslit rukou i schémata. Pocit za psaní je stejný, jako u pera Samsungu, akorát se líp drží v ruce. Píšou, že baterie má vydržet 1000 hodin, tak jsem zvědavej. Aktivuje se tlakem na hrot, nebo stiskem jednoho z tlačítek na boku. Nijak jsem to párovat nemusel - vybalil jsem tužku, po chvíli zápolení jsem vybalil baterii a vložil dovnitř pera a fungovalo. Tablet Ti napoví, jak pero používat.
Pokud chceš používat pero, pořádně zjisti, který typ funguje pro Tvůj tablet, ať nedopadneš jako já, který jej měl až na druhý pokus - reklamaci kupodivu uznali bez problému.
Já tu dokinu sehnal snad za 200 na Bazoši i když sem ji původně chtěl tisknout. Škoda, že v pouzdře tento způsob nabíjení není možný, to mohly udělat lépe..