Seznam Android pomoc
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
Seznam Android pomoc
"stránka https://s0.2mdn.net uvádí:
Konec slev mazaného beránka"
Hláška se objeví v obdélníku uprostřed displeje a vše okolo mírně zešedne. Nic okolo nereaguje na dotek. V tom obdélníku je křížek na zrušení, ale když na něj klepnu, tak ten obdélník zmizí a hned se zase objeví.
Co to může být? Nějaký VIR? popř. co s tím. Dík za rady.
scorpions-cz píše:Manželka má tablet Lenovo a připojuje se na internet přes apku seznamu.
WTF???
Na net se snad připojuje pomocí WiFi (nebo max. kabelu) a webové stránky si prohlíží nějakým vhodným, nejlépe open source prohlížečem, který naprosto nesouvisí s jakýmsi Seznamem ani s jinými korporáty...
Nebo ne?
Pak holt smůla (nebo spíš klasika).
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
- scorpions-cz
- Artaban001
A kutilmile - nelituju tě
Přesně, navíc to jsou maily, který nepoužívám denně a nejsou určený pro běžnou veřejnou komunikaci, ale pro kontakt s přesně určenýma protisubjektama, u kterejch mi záleží na tom, aby i když kontakt s nima není pro mě zanedbatelnej, tak aby neměly možnost získat jinou informaci o mý osobě, než tenhle všeobecnej server - například proto, že jsem si skoro na 100% jistej, že buď samy přeposílají spam, nebo okamžitě kontakty přeprodávají spamovacím "službám". Přijít na tu adresu 1x za měsíc, projet seznam doručenejch mailů, dát "Označit vše" a "Označit spam" nedá zas tolik práce - a člověk má jistotu, že se mu ten spam nebude motat do běžný lidský komunikace ...xsc píše:Když tam máš využívanej mail už z doby, kdy tyhle praktiky nepoužívali, tak se ti nechce všem posílat změnu.
A kutilmile - nelituju tě