Samsung SyncMaster 796MB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MetalGod

Samsung SyncMaster 796MB

#1 Příspěvek od MetalGod »

Čauec,
mám s tímhle monitorem pár problémů:
1) dá se dostat do servisního menu? Obraz je do lichoběžníku, nejde úplně zkorigovat.
2) existuje na něj i linuxovej ovladač? Nemůžu si nastavit rozlišení 1152×864@85Hz, což u woknouzu jde.
K dispozici mám jen 640×480, 800×600, 1024×768 a 1280×1024 (první 3 málo, poslední moc).
Nebo jak se k tomu rozlišení xakru dostat?
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Monitory servisne menu casto maju (daju sa tam nastavovat veci, s ktorymi by ludia bezne babrat nemali), ale neviem, ci aj konkretne tento typ.

V Linuxe sa rozlisenia daju presne nastavit pomocou riadku "modeline" v /etc/X11/xorg.conf
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

rnbw píše:Monitory servisne menu casto maju (daju sa tam nastavovat veci, s ktorymi by ludia bezne babrat nemali), ale neviem, ci aj konkretne tento typ.

V Linuxe sa rozlisenia daju presne nastavit pomocou riadku "modeline" v /etc/X11/xorg.conf

No jo, ale jak přesně?
Přece jen v tom jaxi začínám :oops:

Kdyby měl někdo zájem o Ubuntu 6.06LTS (Gnome) a Kubuntu 6.06LTS (K Desktop Environment), tak mám originály po 4 kusech- zadarmo!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Vici

#5 Příspěvek od Vici »

Ahoj ,asi tě zklamu ,ale monitory Samsung servisní menu nemají.Před lety jsem se živil,jejich opravami.Všechno se nastavuje pomocí servisního SofJigu.:-(
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“