impregnace vinutí
Moderátor: Moderátoři
impregnace vinutí
Tak proč by nešlo zcela stejně udělat motor a nebo cívka trafa? Akorát se musí zabezpečit aby se pytel neprotrhl o některou hranu vakuovaný věci. Já jsem ty formičky při odlévání dával do dvoupekáče ale muselo se dávat bacha aby ho podtlak nezdeformoval.https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/eshop/227/sfinx-smaltovany-dvoupekac-hladky-25-cm.html
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pak z tebe vyleze to, že motor zalejváš nějakým polyuretanem, a že nemáš reklamaci, tak proč se toho nedržíš? Ty se prostě musíš furt ptát na každou kravinu, co tě napadne. Zaplať pánbůh, že se tohle alespoň týká elektriky. Nezlob se na mne, ale musel jsem na to reagovat.
Moje odpověď by zněla "NIČÍM, VOZÍM TO ZNÁMÉMU DO NAVIJÁRNY 1KM OD BARÁKU", ale nepřišlo mi to, že by to někomu nějak výrazně pomohlo, tak jsem to sem nepsal.
PS: Můj šéf je taky nevrlej, když mu na otázku odpovím otázkou, pak si připadá míň chytřejší
Tak mě napadá, zda by tímto způsobem šlo vytáhnout vlhkost ze starých krabicových MP kondenzátorů.
Co myslíte?
A teď mě napadá, zda by u restaurované staré techniky místo vyhození, nestačilo ty hovňáky vložit s kusem včelího vosku do zavařovací sklenice s víčkem, celé to vložit do vakuovací fólie a zavakuovat. Po nějaké době sklenici i s tou folií ohřát ve vodní lázni, aby se vosk rozpustil a smočil povrch těch kondíků, jako dodatečná impregnace.