řemínky na cd Tesla
Moderátor: Moderátoři
řemínky na cd Tesla
To už je úspěch, nebo snad ne ???
Tedy pokud vím co chci, tak se rychleji dopídím do potřebných rozměrů, a tam už si vyberu.
Vašek
Ideální rozměr by byl Φ34,5x1,2mm(nebo 34x1,2) , ale ty nejsou mají jen 0,8, 1 a 2mm.
konosuke: Sirius má akorát řemínky na gramce
v Helkonu taky nic navíc podobné "třídění" jak v Ame.
graled taky nic, ale aspoň třídění je ok(takové bylo i v Ame
Celý problém je v tom, že Philips dával do mechanik 2 druhy motorků celokovové a s plastovým zadním víčkem(větší průměr). U kovových může být Φ řemínku maximálně 35mm x1,2mm a to je ještě dobré motorek podložit u toho poloplastového může být 36mmx1,2, ale tady nejde už podložit.
Když průměr ale znám (což jaksi zpravidla musím), tak si ho prostě "poťákem" nastavím a hotovo, ne?
Nehledej potíže tam, kde nejsou, i tak je jich všude moře.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Já mám navíc FF "obložený" všemi možnými doplňky, takže nevylučuju, že to je tím...
Edit: teď jsem to ještě zkusil ve V. B. Chrome plus Kubuntu a funguje to úplně stejně, screenshot snad přidávat nemusím...
Pokud si pohled přepnu na seznam místo dlaždic, tak tam posuvník vůbec není (v obou prohlížečích totéž).
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
tak, kde je to uspořádání?
Musíš to omezit zleva (třeba min.34) i zprava (třeba max.36) = oběma posuvníky.
Ani když klikneš na "Řemeny"? Já nemám posuvník, když mám zvoleno "Výrobce", po kliknutí na "Řemeny" se objeví.seznam místo dlaždic, tak tam posuvník vůbec není