Opět se jimírkujou vlákna?

Upozornění na SPAM či vážné porušení Pravidel EB, BAN (a případný UnBan) narušitelů, blokování/odblokování IP adres

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
EKKAR

Opět se jimírkujou vlákna?

#1 Příspěvek od EKKAR »

Do vlákna http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 35#1293635 jsem dal 2 posty - v prvním jsem suše upozornil na fakt, že už základní téma je OT a že by bylo vhodný hledat na jinejch webech. A když se přesto diskuse rozvinula včetně příspěvku dlouholetýho servisáka, kterej se o předmětu vlákna vyjádřil dost nelichotivě, i když nevulgárně, přidal jsem svoje osobní zkušenosti taky - opět bez vulgarit, i když by se daly doplnit. A čeho jsem se dočkal?
jimirek píše:OT smazán.
Aha. Takže když někdo na Elektrobastlírnu napíše dotaz na historickej náklaďák a druhej k tomu připíše, že tyhle peklostroje se snadno opravujou, není to OT, když ale Ekkar do toho samýho dredu bez vulgarit napíše, že spíš než na Bastlírně se příručky najdou jinde a popíše osobní zkušenosti s A-30, tak to OT je. Jestli tohle není zjimírkovanej dvojí metr, tak já jsem čínskej bůh srandy. Protože jestli je něco OT, tak celý to konkrétní vlákno, ne jen 2 příspěvky.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
piCZus

#2 Příspěvek od piCZus »

Po 5 letech vytáhl hlavu z písku a konečně s tebou udělá pořádek (přišla jeho chvíle).
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Chlapi, neserte mě, toto vlákno za chvíli mažu.
jimirek
Moderátor

#4 Příspěvek od jimirek »

Kutilmil se vyjádřil už předem celkem jasně a já nenám nejmenší důvod v jeho vláknech jeho přání nerespektovat. Vlákno je o prosbě o dílenskou dokumentaci, ne požadavek na sdílení zkušeností. Takže OT. A lepší to nebude.
Zamčeno

Zpět na „Upozornění na SPAM, porušení Pravidel EB, BAN narušitelů, blokování IP adres“