Onkyo A9155 řízení vstupů

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Chabra
Kontaktovat uživatele:

Onkyo A9155 řízení vstupů

#1 Příspěvek od Chabra »

Zdravím pánové, většinou se držím čistě analogových kousků, ale dostal se ke mně zesilovač Onkyo A9155, který je úplně hluchý. Koncový zesilovač i korekce jedou, ale nepřepíná vstupy ani žádný signál neprojde přes integrovaný selektor R2S15211FP. Teď bych potřeboval postrčit jak zjistit, kde je chyba. Předpokládám, že se tento obvod ovládá po sběrnici pomocí kanálů CLK a DATA. Jakou úroveň mají tyto datové větve zhruba mít? Lze funkčnost ověřit osciloskopem? Pokud se napíchnu na některý z těchto řídících signálu, nenaměřím nic. Ani datasheet jsem k tomuto obvodu nenašel.
Pokud by někdo věděl, poprosím o postrčení. Díky.
bum
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bum »

Něco je na stránce www.seekic.com jinak podle vnitřního zapojení IO jdou linky SDA a SCL do mikroprocesoru. V Google když jsem zadal R2S15211FP tak je odkaz na uvedené stránky. V příloze je vnitřní schéma IO.
Přílohy
200941215404128.jpg
200941215404128.jpg
bum
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bum »

Chtěl jsem ti poslat PDF IO stejné řady kde je popsaná komunikace oba typy mají shodnou komunikaci ale soubor má více jak 300kb takže zde nejde vložit. Pokud chceš pošli mi e-mail a pošlu ti jej přímo.
Chabra
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Chabra »

To by bylo perfektní, poprosím o zaslání do chabra@seznam.cz.
Mně jde spíše o to, jak vůbec zjistit, jestli chodí komunikace mezi procesorem a tím selektorem. Přepínání vstupů se zobrazuje na LEDkách, procesor chodí, ale na komunikaci co jde do obvodu přepínání nic nenaměřím.
bum
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bum »

Soubory odeslány
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“