Datasheet C5HACYY00007

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Datasheet C5HACYY00007

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím , měl by někdo odkaz na zveřejněný datasheet , pokud možno i s katalogovým zapojením . Děkuji
JirkaZ

#2 Příspěvek od JirkaZ »

Mohlo by (!!!) jít o rebranding SanKen STR-X6768N, srovnej si obě zapojení (C5HACYY00007/8 ze servisních manuálů různých přístrojů vs. datasheet STR-X6768N).

Panasonic vždycky "exceloval" v nechutném kódovém označení svých dílů (PřísDůvMobTaj), o to víc mě bavilo jim to rozbourávat a zveřejňovat.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
ok1hga

#3 Příspěvek od ok1hga »

JirkaZ píše:Mohlo by (!!!) jít o rebranding SanKen STR-X6768N, srovnej si obě zapojení (C5HACYY00007/8 ze servisních manuálů různých přístrojů vs. datasheet STR-X6768N).

nebo i Panasonic SA-BTT270 tady a i tady . . .
JirkaZ

#4 Příspěvek od JirkaZ »

No to "nebo i Panasonic SA-BTT270" bylo jaksi obsaženo v mém výroku "C5HACYY00007/8 ze servisních manuálů různých přístrojů".

Holt elementární výroková logika...

Navíc chtěl datasheet (popis funkce, parametry...) a v sm je v lepším případě pouze aplikační schéma.

I když pravda: bývaly doby, kdy tam byl i popis funkce použitých IO, ale ty jsou dávno v (!) a pokud se nestane zázrak, tak se nevrátí.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Děkuji , ty dva příspěvky jsem již dříve našel a ten bluerai jsem měl na opravě od důležitého člověka ze SD . :lol: Ten vlevo a síťák jsem měl hned , ale ten parchant mrňavej mi dal . Vyměnil jsem ty dva a kino naběhlo , jen mělo malinkou vadu , nešlo ovládat . Ten malinkej parchant v napájení IO to má na svědomí . Kapacity těch dvou větších měly NULU .
Děkuji hlavně peterservis , který si to asi nepřečte .
Přílohy
SA-BTT270.jpg
SA-BTT270.jpg
Odpovědět

Zpět na „Součástky“