Přilepení zadní stěny MT

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ccode

Přilepení zadní stěny MT

#1 Příspěvek od ccode »

Dobrý večer.
Za účelem výměny baterie mobilního telefonu POCO X3 Pro jsem musel odlepit zadní stranu. Nyní je baterie vyměněná a potřebuji zadní stěnu přilepit zpět. Od původního lepícího pružného těsnění je kryt a tělo MT očištěno. Nyní bych ho potřeboval přilepit nazpět. Máte někdo nějakou zkušenost čím slepit ?
Sandal

#2 Příspěvek od Sandal »

Přímo toto https://www.emobilshop.cz/kategorie/ost ... niky-15ml/ je určeno na lepení zd krytů telefonů.
Nebo taky toto https://www.emobilshop.cz/kategorie/ser ... sparentni/
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Ked na to neexistuje hotova vyrezana samolepka, tak to lepidlo B-7000. Lepia sa tym pri vymene aj LCD do ramu.

Odporuca sa to nechat minimalne 24 hodin zatazene schnut. Lepidlo, co pretecie von, sa da po zaschnuti oskrabat nechtom.
matahari

#4 Příspěvek od matahari »

Dávám raději oboustrannou pásku, protože s B7000 to bývá jak se silikonem, když ho potřebuji, tak je ztvrdlé.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Male balenie (15ml) stvrdlo pomerne rychlo, ale v robote mam nejake vacsie a to sa drzi lepsie.
matahari

#6 Příspěvek od matahari »

Koupil jsem i malé (jednorázové) tuby asi 3 ml, které se musí pod uzávěrem propíchnout jako u sekunďáku, ale taky ta viskozita nebyla dobrá. Možná se tam dostala vlhkost nebo vzduch z druhé strany a nebo to už takhle plnili.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Otazne je, kolko je vlastne vyrobcov a ktore su prave a ktore falosne.

Pozeram, ze ta dobra je 25ml. Kupil som to u nas spolu s nejakymi dielmi na mobily.
ccode

#8 Příspěvek od ccode »

Děkuji za rady, objednal jsem lepidlo T-8000, podle informací by to měl být nástupce B7000. Tak to snad bude držet.
Celeron

#9 Příspěvek od Celeron »

Kámoš co servisuje mobily to lepí obyčejným UHU-Porem, co má každá lepší drogérie a nebo kovomat či kutil.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
matahari

#10 Příspěvek od matahari »

Hlavní určení má pro lepení polystyrenu a podle aplikace to bude asi podobné chemoprenu a ten na tohle stojí za prd.

Používám 5mm oboustrannou pásku (při skladování se neprohýbá a na okrajích neschne jako 2-3mm), kterou nalepím a podle vnitřního reliéfu ji seříznu lámacím nožem, někde zůstane 4 a jinde jen 2mm.
Jestli ty lepidla B7/8000 nemají dobrou viskozitu, tak se po čase kryt odlepuje. Stačí, aby někde leželo pár měsíců na skladě.
Celeron

#11 Příspěvek od Celeron »

Chemoprén to připomíná jen vzdáleně. Teče to ale pak to ztuhne do žvejkačky podobný silikonu. Adhezí to lepí i jinak neslepitelný matroše. Dokonce mi s tím ve velký ploše drží i teflon fólie na sobě.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
matahari

#12 Příspěvek od matahari »

Když jsem nechal vyhledat UHU-Por na YT, tak to nenašlo ani jedno video, kde by s ním lepili zadní kryt telefonu.
ccode

#13 Příspěvek od ccode »

Tak jsem tedy kryt zalepil lepidlem Zhanlida T-8000, koupeno v tubě 50ml za 123 kč. Zatím kryt drží. Tak snad vyřešeno. Děkuji všem za rady.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“