Zásuvka Tango
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Zásuvka Tango
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- martinkopp
Lukas-Peca píše:Mě tahle řada nijak neuráží. Funguje a vypadá to dobře, jde to koupit pomalu i v řeznictví a hlavně mají vypínače příjemný chod.
Na padělek to nevypadá, sáček ABB, na dílech je taky vylisováno ABB.
Pokud někdo vyrábí padělěk, nepředpokládal bych že to napíše na krabičku nebo vylisuje na strojek
Beru Tanga furt, už léta, z velkoobchodu, a nikdy smrad žádnej. Jsou ale jakési náznaky, že se do hobby obchodů dostávají nějaké lite edice. Je možné, že pak jsou balené zásuvky jednotlivě. V Hornbachu nebo OBI jsem to naopak nekupoval nikdy.
HF_Tech píše:No Tango je od začátku míněn jako low cost design pro socky z rozvojového světa.
Tango sdílí (kvalitní) strojky s kompletní řadou přístrojů ABB, včetně těch nejdražších. Autorem designu byl Jiří Dostál, který jinak dělal třeba medaile a mince. Ten design byl opakovaně oceněný. Domů bych si ani nic jiného nedal. Asi jsem tedy ta socka, nejspíš někde z Bangladéše...
Mají tak balené jak dvouzásuvky (včetně krytek), tak i jednozásuvky (bez krytek).
Ten smrad, co je tady popsaný, jsem ještě nezažil.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- Artaban001
Michal22 píše:V krabici jsem vždycky koupil, pokud jsem bral víc jak deset - Elkov, Ecentrum, DEK, Sonepar, Hornbach...
Mají tak balené jak dvouzásuvky (včetně krytek), tak i jednozásuvky (bez krytek).
No jo pokud bereš více kusů asi deset tak je to v krabici,jinak jak už bylo popsáno. Víčko v igelitu a naklapnute na strojku .
https://photos.app.goo.gl/QDhHdBdviEwReCau7