Zháňam pomoc na chalupe za ubytovanie na rekreáciu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tiktak1953

Zháňam pomoc na chalupe za ubytovanie na rekreáciu.

#1 Příspěvek od tiktak1953 »

Zhanam( partiu) dvoch ,troch kamaratov ktori by mi pomohli zateplit polystyrenom aspon jedenu stenu na chalupe 6X4m.Praca pre jedneho max.den.Ja som ako viete prisiel pred par dnami z neurologie,vraj po mensej mozgovej prihode,aj ked som skoro ziadne problemy okrem ciastocnemu vypadku ruky nemal.Dobry kamarat murar marodi s platnickami uz pol roka.Zo synom sme zateplovali dom, ale aj ten prisiel pred tyzdnom z liecenia na križe,takze aj ten nula bodov. Takze ja to tento rok asi nerisknem.polystyren mi zavadzia,potrebujem ho minut! Pocitam zeby ste prisli na tyzden,nieco by ste pomohli a ostatny cas si vyrazili kde chceli. Bol by rada keby tuto moznost vyuzili cesi alebo s lovaci zo severu republik, kde nemaju horuce leta ako my tu na juhu!Mozu prist aj dvaja chlapi dochodci a zena co bude varit.Su tu svetozname kupele termalne Dudince,Santovka.Podhajska asi 35km.Byvanie zabezpecene ,sprchy u mna doma.WC vonku ,voda z bandasky zatial.Pripadne otazky na SZ,mail.dik,Lutovat verim ze nebudete.
Ked sa neozvu traja,dvaja moze prist aj jeden co vie davat polystyren,ja budem uz len co mozem teraz , miesat lepidlo.pilit dosky a nalievat pivo.
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“