Sháním schéma k tiskárně Consul CM6339

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
solis123

Sháním schéma k tiskárně Consul CM6339

#1 Příspěvek od solis123 »

Zdravím,

tato poptávka navazuje na můj zhruba rok starý příspěvek zde na bastlírně. Od té doby se mi podařilo sehnat další exemplář této tiskárny označované jako CM6339 (tentokrát se ale jedná o C 2012-04). Sice jí také něco chybí, ale naštěstí oba stroje dohromady obsahují všechny díly na kompletaci jednoho z nich. Bohužel jsem nenašel na internetu schéma zapojení, i když dostupný "Předpis pro údržbu" byl také plný zajímavých informací.

Chtěl bych se tedy zeptat, zda někdo nevlastní schéma zapojení jedné z tiskáren - C 2011 nebo C 2012. Jsou si dost podobné, z venku zcela, ale uvnitř jsou určité rozdíly. Primárně by mi šlo o schéma k C 2011, ale i schéma ke druhé bych uvítal.

Děkuji,
solis123

PS: Od majitele webu consul.odkaznik.cz mi bylo doporučeno kontaktovat uživatele macintosh1984, ale ten už zřejmě dlouho bastlírnu nenavštívil a mou zprávu si zatím nepřečetl. Kdyby na něj měl někdo mailový kontakt, také bych jej uvítal.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“