Objednávka Mouser Praha?
Moderátor: Moderátoři
- dayslypper
Objednávka Mouser Praha?
Připlácet 500 za poštu mi přijde moc.
- dayslypper
Jen 130,- taky není málo na díly za 150,-.
- martinkopp
- martinkopp
- martinkopp
Třeba raději věnuje čas trajdáním než by vydal peníze za to poštovné. To, že někdo žije v Praze ještě nemusí znamenat, že nemůže mít příjem mnohem a mnohem menší než je tamní průměrná mzda. Klidně může mít třeba jen minimální mzdu nebo může být třeba nezaměstnaný apod. V reálu samozřejmě víme prd o tom jaký má příjem.martinkopp píše:A teď si vynásob hodinové trajdáni kdesi po Praze tamní průměrnou mzdou a srovnej to s cenou poštovného...
Mimochodem napadlo mne, že by řada lidí asi uvítala pokud by existoval v ČR nějaký web, na kterém by se řešily jen sdílené nákupy z libovolných eshopů obecně. Tam by se lidé ze sobě blízkých lokalit v rámci nejrůznějším měst z ČR pak mohli domlouvat na společných nákupech v tom či onom eshopu za jedno poštovné, které by si mezi sebou rozdělili. Když se to řeší v diskusích, které jsou obecně zaměřeny jinak, tak to není ono jako kdyby přímo k tomu účelu byl určený nějaký web kde by to v podstatě všichni brali jako běžnou záležitost.
Pro tazatele dayslypper doporučuji, aby si buď vytvořil nové téma v sekci "Poptávka služeb" na tomto serveru s poptávkou na sdílený nákup u Mousera s někým v rámci Prahy a nebo požádejte admina ať tam toto téma přesune.
- martinkopp
Jo máš pravdu, milovníci projížděk v horké ulepené tramvaji plné upocených lidí nepochybně ocení každý důvod si vyjet na vejlet přes půl města. Pro ostatní, poštovné je nejlevnější varianta, ačkoliv se to někomu nezdáValdano píše: Třeba raději věnuje čas trajdáním než by vydal peníze za to poštovné..
Naučil jsem se nakupovat v podnikových prodejnách bez překupníků, odpory začínají na 0.07kc, tranzistory na 0.1kc a integrované obvody na 0.5kc. Dál se to nepříliš významně zvyšuje podle druhu.
- martinkopp
To jsou dobré ceny, taky bych se to rád naučil. Poradíš, kde ty podnikové prodejny jsou ? Jaké je minimální množství pro takové ceny ?samponek píše:Naučil jsem se nakupovat v podnikových prodejnách bez překupníků, odpory začínají na 0.07kc, tranzistory na 0.1kc a integrované obvody na 0.5kc. Dál se to nepříliš významně zvyšuje podle druhu.
Jednoduše zadáš požadavek na Made in china Connecting buyers with chinese suppliers a přímí dodavatelé výrobci se ozvou s nabídkami a vybereš si požadovanou kvalitu a množství. Továrny a prodejny jsou po celé číně, často v Shenzhenu a samozřejmě i jinde, pošta je dotovaná a často zdarma ( záleží jak je to těžký)
Překupníci jsou tím pádem z kola ven ( způsobujou největší předražení klidně 10x i víc)
Nikdo u toho nesedí, je to řízený umělou inteligencí.