Stará Nokia není vidět na PC
Moderátor: Moderátoři
Stará Nokia není vidět na PC
- pocitujlasku
Teď už vidím, že nejde použít, jako kdyby nebyl naistalovaný.
rnbw: definice, wikipedia a nic.....je to o ničem, jo ještě jsem zapomněl definice pojmů, to je také dobré, asi s mobilem švihnu, nestojí za ztrátu času.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ze Stahuj nebo Instaluj bych rozhodně nic nestahoval. Jinak to PCSuite musí být verze pro daný telefon, ten program není univerzální. Bývalo to na CD dodaném s telefonem a pochybuji, že to bude fungovat v něčem novějším, než Windows Vista a jestli vůbec v 64 bit systému.
Nalezne pouze toto USB Mass Storage (označována zkratkou UMS) je počítačový komunikační protokol používaný ke komunikaci s externími zařízeními pomocí USB.
Borec píše, že program suite fungoval na stejném telefonu jak mám, jen na W7, možná bude problém v W10, vím, že jsem to měl na XP bez problémů.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
rnbw ti napsal, že mobil ten protokol podporuje a cestu v menu, jak to zapnout. Na to není potřeba umět anglicky, jen stačí umět pochopit psaný text.
Pod Win 10 ten program nejspíš fungovat nebude, je přes 20 let starý a pochopitelně dávno nepodporovaný...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Já jsem to nainstaloval bez problémů na Win11. Je to v češtině a včetně ovladačů (viz obrázek nainstalovaných komponent). Funkčnost jsem ovšem ověřit nemohl, tvůj mobil nemám.
To tě ovšem jako uživatele nemusí zajímat.
Pokud tě to ovšem přesto zajímá, můžeš si stažený program pomocí 7-zip rozpitvat, abys zjistil, že potřebné komponenty jsou v obou, t.j. 32- i 64-bitové verzi.
Vím, že nepotřebuješ "přetáhnout hru", ale přetáhnout třeba fotky už ano, viď? Odkaz jsem ti dal kvůli postupu, jak nainstalovat Nokia PC Suite fungující pro tvůj telefon, což se ti doposud, jak vidím, nepodařilo.