K: NC 420 subtalir
Moderátor: Moderátoři
K: NC 420 subtalir
- jardafiala
- jardafiala
1.Díky za info. Objednal jsem zásilku s většími rozměry přes Zasilkovnu. Kód je CXJS99. Pak pošli číslo účtu ještě. Diky
2.Koukám, že ten kód platí jen 5 pracovních dnů, takže do středy. Tak prosím na mě nezapomeň. Díky a zdravim
Takže mimo staré členy fora se napříště díky tomuto chobotoj na ostatní v y s e ru .
Made001: místo toho, abys byl rád, že se našel ochotný Bořek, který do toho vrazil čas a péči, vztekáš se. Objednat si přepravu a poslat kód předčasně, byla tvoje chyba. Nám starším už některé věci tak rychle nejdou - někdy se nepodaří sehnat vhodnou krabici za hodinu, někdy se poštěstí až třetí den, takže jsi s tím měl mít trpělivost a přepravu platit, až bude uskutečnitelná.
Taky se mi vždycky všechno nepovedlo zabalit a odeslat hned. Než jsem sehnal vhodný obal, zrovna mě vyhnali na služebku, vrátil jsem se za čtyři neděle, a balil a posílal až pak. Přesto tady nikdo veřejně nedržkoval, protože jsem jim dal vědět - třeba počkej týden, dva, nejsem doma a tam to nemá, kdo poslat.
Leccos jsem sám napříč republikou rozvozil. Než se párat s přepravním balením, to radši muselo počkat, až "tam někam" pojedu (Dvoulampovka, Pajosek2, Loyza, Jjilek, Jimirek, Karel_IV, Osmdesat, Xy1, Kojal, Schrost, a další vědí). A někdy to trvalo ne týdny, ale i měsíce, protože se mezitím příliš často vyskytl někdo rovnoprávnější, uzurpující si přednost, tak jsem dřív nevyjel.
Takže stop, znovu a líp.