Nákup na Tublatanka.sk

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

Nákup na Tublatanka.sk

#1 Příspěvek od Michal22 »

Mám takový trochu OT dotaz, prosbu - kamarádka, která je velká fanynka Tublatanky, bude slavit kulatiny. Chtěli jsme jí koupit nějaké tričko, jediné místo, kde něco nabízejí, je https://www.tublatanka.sk/obchod/
Ale kamkoliv kliknu, není tam ani možnost koupit, ani cena.
Nemáte někdo zkušenosti, jak zde nakoupit?
Díky
P.S.: pro jistotu jsem to zkoušel jak ve Firefoxu, tak v Edge, všude stejné :-(
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Mně v Opeře to dělá to samý - pustí mě to až na jednotlivej artikl, dokonce mi to napíše, jestli je daný zboží dostupný nebo ne - ale to je všo. Chtělo by to, aby to zkusil někdo ze Slovače, nebo třeba přes VPNku?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Valdano

#3 Příspěvek od Valdano »

Vypadá to, že to teprve připravují a proto to asi zatím nefunguje a ani se to neobtěžovali na tom webu napsat. Slušně řečeno to vypadá divně a amatérsky viz popisy uvedené v sekci kontakt kde se s prodejem vůbec nepočítá. Zkuste se zeptat na tom telefonním čísle co je tam uvedeno i když se obávám, že asi nepochodíte. Na email nejspíš ani neodpoví. Z těch popisů v sekci kontakt čiší do jisté míry vyjádřená arogance ve stylu "máme vás na háku a ani se neobtěžujte nás kontaktovat". :roll:
Naposledy upravil(a) Valdano dne 12 led 2025, 17:54, celkem upraveno 4 x.
misocko

#4 Příspěvek od misocko »

nejde ani z SK. Skuste im napisat
pocitujlasku

#5 Příspěvek od pocitujlasku »

Origo slovak, slovensky provider a to iste. vidim tovar, vidim dostupnost, ale nevidim nikde moznost vlozit do kosika.
No vidis, a tak si sa bal
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“