H: Sponzor pro redakci Hamik.cz
Moderátor: Moderátoři
H: Sponzor pro redakci Hamik.cz
https://www.hamik.cz/data/hk_dily/hamikuvkoutek386.pdf
Díky
Vlastimil
Označeno jako "Důležité". jimirek
Ale nechápu jedno - když pošlu adekvátní částku za určitou věc, tak ji taky dostanu? Nebo mě třeba někdo přeplatí a dostane ji on?
Tahle informace tam trochu chybí.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
V tom PDF je uvedeno následující.
Je tam kontakt na provozovatele Hamíka tj. Petr Prause, ale kontakt na toho konkrétního prodejce tam uveden není a dost pochybuji o tom, že ty věci prodává přímo Hamík. Tak na ten kontakt provozovatele Hamíka napište a zeptejte se ho na to kde konkrétně si máte některou z těch věcí objednat tak, aby příslušný prodejce poskytl část z ceny prodaného zboží pro Hamíka, protože to tam není konkrétně uvedeno tj. kontakt na příslušný eshop kde si to můžete objednat vám zřejmě sdělí Petr Prause až na dotaz.Nyní se vyskytla možnost získat určitou částku na provoz redakce. Jistý podnikatel, zástupce firmy MAKITA, se rozhodl podpořit činnost redakce HAMÍK netradičním způsobem: Když se podaří prodat jeho zboží, určitou částku věnuje redakci. Jedná se o zcela nové nářadí japonských renomovaných značek, viz obrázky. Zjistěte si sami, za kolik jsou tyto předměty na webu prodávány.
Přímo na webu Hamík v sekci Podpořte nás je zmíněna možnost nákupu knížek Hrst postřehů pro každý den nebo HAMÍK MAX obojí na hwkitchen.cz. Dále je tam zmíněna jen možnost darování libovolné, i malé částky, na tam uvedený účet.
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
Tohle jsem měl vědět měsíc zpátky, když jsem si kupoval mafla - protože volba padla na tuhle značku a koupě nakonec proběhla v Unihobby Svitavy ...kulikus píše: 16 led 2025, 23:21 Ano, prodej nářadí Makita lze komunikovat s panem Prauzem. Je to starší pán, berte na to zřetel.
Díky, pokud fandíte časopisu Hamíkův koutek...
A kutilmile - nelituju tě