Odstredivka na ovoce

Opravy, renovace, schemata historické techniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Monickerka

Odstredivka na ovoce

#1 Příspěvek od Monickerka »

Ahoj mám starou odstredivku na ovoce značky NEKTAR.když odšťavňuju ovoce tak my ta odstedivka behá po kuchyni.nevíte co to zpusobuje?
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Běhá po kuchyni? A dá se chytit? Pak asi nějaký nevyvážený rotační díl nebo silentbloky? Já vím, odpověď je výstřel do temna. Ale na otázku jinka nejde.
..to bude jen ňákej odpůrek
kejki

#3 Příspěvek od kejki »

Věk už to má značný - pro ilustraci https://aukro.cz/retro-elektricky-odsta ... 7003946459
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Mám podobnou věc ve skladu . Přivezl jsem ze SD . Už jsem ji několik let neměl v ruce , ale pamatuji si , že tam byly podobné silentbloky , jako jsou v odstředivce ROMO , pochopitelně úměrné , výroba CCCP . Vím , že vlastní odstředivka skoro sedí na základním obalu . Zde bych čekal problém . Nemá co tlumit nevyváženosti .
witt

#5 Příspěvek od witt »

A když běží na prázdno, tak je v klidu? Když jsem byl malý, tak jsme jí měli doma. Chce to ovoce přidávat pomalu, aby se rovnoměrně rozprostřelo po obvodu. I tak se občas stalo, že tam najednou vlítl větší chrchel, vyvážení se narušilo a začalo to dělat neskutečný věci. Dobře na tom šlo tvrdé ovoce jako jablka, pomeranče tragédie.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od otakarv »

Monickerka je jak tajemný hrad v Karpatech. Žiješ ještě nebo Tě ta odstředivka NEKTAR trefila při tom běhání po kuchyni? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Opravy a restaurování starých elektropřístrojů“