Já jen jestli to s poměrem cen tiskne 6-7 x líp než jiný tiskárny na trhu za 6-7 x nižší cenu. Má to stát 35 stavebnice a přes 40 hotová.
Průša Core
Moderátor: Moderátoři
Průša Core
Já jen jestli to s poměrem cen tiskne 6-7 x líp než jiný tiskárny na trhu za 6-7 x nižší cenu. Má to stát 35 stavebnice a přes 40 hotová.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Tisky z MK4 jsem v ruce měl, od bambu to nepoznáš. Core ještě moc lidí nemá.
AMS od Bambu má i identifikaci filamentu RFID čipem na svých filamentech.
Core se navíc ještě neprodává. Naposledy jsem objednal 2 kity na přestavbu MK3S+ na MK3.9. Po třičtvrtě roce čekání na zahájení prodeje jsem se nastolicoval, objednávky zrušil a objednal první P1S, kterou jsem měl za dva dny na stole.
Ta P1S Combo má minimálně jeden dost závažný konstrukční nedostatek u extrudéru, že až to budeš opravovat potřetí během jednoho měsíce, tak budeš mít chuť ji vyhodit oknem...Kdybych si měl vybrat, vzal bych Bambulab P1S Combo, i s AMS se dostaneš téměř na polovinu ceny sestaveného Průši při rovnocenné kvalitě a rychlosti tisku.
ale nepovídej. P1S je kolem mě 8 a za poslední rok jsem extruder rozebíral dvakrát. Otázka 5ti minutHF_Tech píše:Ta P1S Combo má minimálně jeden dost závažný konstrukční nedostatek u extrudéru, že až to budeš opravovat potřetí během jednoho měsíce, tak budeš mít chuť ji vyhodit oknem...Kdybych si měl vybrat, vzal bych Bambulab P1S Combo, i s AMS se dostaneš téměř na polovinu ceny sestaveného Průši při rovnocenné kvalitě a rychlosti tisku.