Problém s podpisem

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

Problém s podpisem

#1 Příspěvek od jef111 »

Mám takový problém...
Když jsem si klepl na nastavení svého účtu, normálně se zobrazil formulář pro nastavení. Mj. do políčka podpis jsem napsal větu o zhruba 50 znacích. Po potvrzení se mi ale v podpisu objevil jakýsi zmatek obsahující mimo mojí věty také jakési HTML značky nebo co, které jsem tam určitě nepsal (viz můj podpis níže). Snažil jsem se to několikrát různě opravit, ale neúspěšně. Dělám něco špatně nebo to není moje chyba?
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
MetalGod

#2 Příspěvek od MetalGod »

Protože ty značky <blablabla> jsou HTML, což tohle fórum nepobírá.
Celý to smaž a napiš to znovu, aniž bys klepal na B I U aj., co je nad okýnkem.
Např. tučně to musíš napsat: {b}blablabla{/b}, kurzívou {i}blablabla{/i} a podtrženě {u}blablabla{/u}.
Jen místo { dej [ a místo } dej ].
Dá se to pochopitelně kombinovat, ale každý {x} musíš nakonec uzavřít pomocí {/x}.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
jef111
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jef111 »

No jo ale to je divný, protože já jsem na žádné z těch tlačítek neklepal a přesto se tam ty značky nadělaly... To je jedno, pokusím se to opravit.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“