Klientské centrum
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Klientské centrum
Napadá vás nějaký legální nebo ilegální způsob, jak se dementů zbavit? Určitě nebudu jediný s tímto problémem.
To se mi taky několikrát stalo, ale už to je nějaký ten rok - tehdy stačilo říci, že na to mám svého finančního poradce, a nevím, proč bych měl svoje smlouvy ukazovat někomu jinému. Když to bude akutní, zajdu s nimi na příslušnou pobočku osobně (to tam neradi slyší).
Někdo zavolal ještě jednou či dvakrát, většina jich se už neozvala vůbec.
Dnes mají asi už kůži dospělého hrocha a drzost opice. Jejich číslo si opiš třeba rovnou do vyhledávače gůglu, nabídne ti, na kterých stránkách se to číslo řeší, a možná se o něm dovíš víc, třeba, že se můžeš přidat se svým trestním oznámením na neznámého pachatele.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Jinak zakládat podobné vlákno, když je jich tady asi 250 s podobnou tematikou?
Firem se spojením "klientské centrum" je více
- martinkopp
Musíš to ale dělat důsledně a naprosto u všech telemarketingových nabídek, ne že se budeš vyptávat co a jak, jakkoliv s něma diskutovat, cokoliv jim vysvětlovat, pátrat po nějakých dalších podmínkách jejich nabídek, říkat že o to nemáš zájem apod. Prostě jen sprostě nadávat a u všech hovorů, nejen u toho tvého centra. V reálu to vyvolává pořád jedna a ta samá firma, ať je to pojištění, kastroly, akcie, energie, mobilní tarify, výhry, pruzkumy trhu... A i když ne, firmy si čísla přeprodávají spolu s tím hodnocením komunikativnosti a tvé číslo pak bude prakticky bezcenné. Po telefonu tě stejně žádné štěstí nepotká, takže když je budeš fuckovat úplně všechny, o nic nepřijdeš a časem se frekvence volání omezí.
To co jim vykládám se tu nedá napsat, protože by to byl samý emotikon s přelepenou hubou
Po vypočutí si omáčok okolo nahrávania hovorov a GPRD... stačí povedať - "Aj ja si hovor zaznamenávam a neželám si, aby ste ma z akéhokoľvek čísla Vašeho kl. centra kontaktovaili - a láskavo to moje vymazali z Vašej databázy! Keď budem potrebovať Vaše služby - ja si Vás nájdem."
..zatiaľ mám pokoj..
- martinkopp
- martinkopp
Tak tohle naprosto nefunguje. V 99% jsou to podvodníci a ti maj nějaké tvé výhrůžky GPRD na háku. Oni porušují zákon už jen tím, že ti volají. Myšlenka že je vyděsíš řečmi o nesouhlasu s nahráváním apod. je extrémně naivnídred píše:Z mojich skúseností - netreba byť hulvát, ani hovor jednoducho zrušiť ... lebo sa ich nezbavíš... treba len trošku diplomacie.
Po vypočutí si omáčok okolo nahrávania hovorov a GPRD... stačí povedať - "Aj ja si hovor zaznamenávam a neželám si, aby ste ma z akéhokoľvek čísla Vašeho kl. centra kontaktovaili - a láskavo to moje vymazali z Vašej databázy! Keď budem potrebovať Vaše služby - ja si Vás nájdem."
..zatiaľ mám pokoj..
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Takže nadále problematice nehodlám věnovat více času, než je nezbytně nutné a s nějakými podivnými otrapy se nehodlám vybavovat. Efekt je podobný tomu, když v každém spamu zaškrtneš tlačítko "odhlásit".
- jsme rádi, že jste se dovolali do naší poradenské společnosti. Účtujeme pět set korum za každou započatou hodinu, řekněte mi vaše IČO a DIČ ať víme, kam máme fakturovat a pak můžeme začít
nebo kratší
- kde jste vzali toto utajené policejní číslo?
Pokládají rychle a tiše a už nevolají.