Kde sehnat kondezátory s průměrem 6mm?
Moderátor: Moderátoři
Kde sehnat kondezátory s průměrem 6mm?
chlapi potřebuji vyměnit kondenzátory v zařízení Shelly 3EM a jsou tam použity 100uF/16V a 4,7uF/400V obojí v provedení s průměrem 6mm. Původní výrobce je Hong a z diskuzí na netu vyplívá, že to je šmejd a stojí za nestabilitou všech Shelly spínačů v kterých se objevil. Mě ten můj zatím jen mrzne.
Bohužel jsem takhle malé kondíky u nás vůbec nenašel a Mouser chce za dopravu 500 bez DPH. Z Ali se mi to kupovat nechce, protože nahradit šmejd, šmejdem není cesta k úspěchu a i v hodnoceních si tam lidi stěžují, že LOWESR nejsou ani náhodou.
Nevíte, kde by se dali sehnat?
Kupoval jsem u Ecomu, ale ty jsou asi v likvidaci a GME nabízí jen velké velikosti.
Díky moc.
Napiš požadavek na uvedenou adresu pro ČR, czech@mausel.eu.
Zajistí prakticky všechno zboží z Mouser.com, dodání cca do týdne a poštovné je okolo 150,-Kč.
Na Moseru zatím nemám registraci. Našel jsem i něco na Farnellu, ale ten je obecně dražší.
Mahoney: Místo tam není vůbec. Plošňák zahuštěný a hned nad ním je obal. Ale hlavně že ušetřili 3 centy na kondíkách a naštvali tisíce zákazníků.
Registraci si nikde dělat nemusíš. V e-shopu Mauser.com si vybereš položky, případně i objednací kódy a seznam pošleš na ten mail jako objednávku. Oni ti jí potvrdí a pokud jsi v objednávce neuvedl fakturační údaje, potvrdíš jim objednávku s uvedením těchto náležitostí včetně kontaktu na sebe a pak už jen čekáš na dobírku.marat píše:...nebo jak to funguje?
Můžeš si to vše ověřit a domluvit se na tom jejich telefonu 246 028 101
https://smarterhome.sk/sk/shelly/shelly ... -1365.html
Ja by som to cele zahodil, tak, jak to je.
Mouser má pro každou položku objedenací číslo.marat píše:Díky moc za tip. Hele to jim pak posíláte seznam součástek nebo jak to funguje?
Na Moseru zatím nemám registraci. Našel jsem i něco na Farnellu, ale ten je obecně dražší.
Mahoney: Místo tam není vůbec. Plošňák zahuštěný a hned nad ním je obal. Ale hlavně že ušetřili 3 centy na kondíkách a naštvali tisíce zákazníků.
Nicméně bez registrace stačí naházet položky do košíku a pak dát export a ten poslat do Mauselu. To je nejrychlejší.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...