Ultrazvuková čistička
Moderátor: Moderátoři
Ultrazvuková čistička
Vadí mi i malé šmouhy na skle, tak proto. A když už, tak stačí teplejší voda a kapka jaru, což jsem někde četl.
Po záruce se začal rozpadat piezošutr pod vaničkou a už to nemaká vůbec. Má psáno 50W, takže při napájení z USB to asi moc velkej výkon mít nebude i kdyby to umělo napájení z 30W USB adaptéru. Já bych to nebral. Šmejd z PRCu.
Dobrý byly Ultrasonicy vyráběný poblíž Pardubic. Ale asi dělají už jen větší objemy a za jiný ceny. Zkus sehnat 1-2l Ultrasonic na Bazoši nebo Aukru.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
OT:Čočky mám na doma ze skla. Ne plast. Plast čočky používám v práci, protože paradoxně vydržej i prskanec od svářečky, a jiskry od flexy, a žhavý špony z frézky a soustruhu. Zajímavý, že na skleněnou čočku se zataví hned všechen sajrajt.
Já jsem si právě proto koupil UZV abych brýle nemusel šmudlat čímkoliv protože každé brýle které jsem měl, se dříve či později poškrábaly. Nejedná se o šmouhy, ale škrábance. Hlavně to bylo vidět na těch s povrchovou úpravou.Sandal píše:Zasviněný brejle normálně umeju pod kohoutkem, jarovou vodou. Pošmudlám hadrem z mikrovlákna, a víc neřešim, neboť šmouhy nejsou.
Teď ty "lepší" a dost drahé, čistím taky jarem a pod tekoucí vodou velice opatrně šmudlám prsty. Suším ubrousky.
-
petrfilipi
Jedná skla byla z Čivic. Mam to k nim kousek tak jsem jim napsal, jestli bych to nemohl s nimi jako s výrobci zkonzultovat. Absolutní nezájem.
Za mě tedy UZV na brýle nedoporučuji.
PF
Mierne tej peny na ukazovák či stredník (kvapka jari sa mi zdá pre rýchly proces "lepkavá" a veľa), trocha medzi ním a palcom tú penu rozcapnem, mierne pustím vlažnú vodu, okule druhou rukou za mostík, tými "capkajúcimi" prstami štipcovito ocapnem obojstranne obe sklá, a pod tou tečúcou vodou tými dvomi prstami štipcovito poprechádzam sklá - čiže mžikový proces jaroomytia až k oplachu. Po tomto okuliare chytím ako fúrik, zbytok vody mierne odklepnem spodnou hranou na mäkkú podložku (utierku, korkový podhrncovník a pod. = čo je práve na/pri linke), vytiahnem z krabice vyťahovačku vreckovku (je paušálne pri vstupe do kuch.), preložím ešte na polovicu, a takto, akoby stan, položím na na hrane položené okuliare. Pritlačím štipcovito obomi rukami prstami, pár krát zatiahnem od stredu von. Netriem vreckovkou, tá je položená, ale zľahka triem prsty po vreckovke, čiže ju len pritláčam, odsávam. Týmto odsatím je po celkovej pársekundovej procedúre, vreckovku zasuniem poza krabicu, bude na viac týchto použití, opakovačka zajtra.. Okuliare ako nové, škrabance nie sú, nemajú byť z čoho.. Tie vlhčené parfumové vreckovky nepoužívam, ani iné, ani nejdem nasucho dederonkou vykasanou z nohavíc..
- Artaban001
Českej Ultrasonic, co jsem měl vyhlídnutej, je vyprodanej a asi už ho nebudou vyrábět.
Co ty různý Hadexovky? Máte je někdo a fungujou? Měl jsem dvě různý, (nebyly z Hadexu) SilverCrest a Kraft a v obou se půl roku po záruce rozsypaly piezošutry.
K těm Hadexovkám náhradní komplet měniče maj a ostatní se dá opravit. Risknout to?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- feliz_navidad