Prúdový menič ZŤS RLLx 10x - schéma

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MrWifiHifi

Prúdový menič ZŤS RLLx 10x - schéma

#1 Příspěvek od MrWifiHifi »

Zdravím

Dostal som sa k dokumentácií k tomu meniču, no je to len popis bez schém. Preto sa obraciam sem, či niekto náhodou nemá schémy k tomuto meniču.

Za akékoľvek užitočné info vopred ďakujem
Mysteri

#2 Příspěvek od Mysteri »

:D Akú doku máš? Seminár ? A k akému meniču? RLLK 101 ? (7,5kW), alebo sériu RLLP 102, RLLQ104, 106, 107 (od 15 do 75 kW) ?. Lebo v Seminároch sme uverejňovali schémy jednotlivých dosiek riadenia (ktoré sú rovnaké pre všetky modifikácie), dokonca sú tam podrobne opísané aj nastavovacie dosky konštánt. Silovinu možno ešte niečo nájdem, ale iba v plachtách A2... Najprv napíš, čo máš a čo konkrétne potrebuješ, aby som vedel. Potom pohľadám, ale pred rokom som sa toho zbavoval, aby moji pozostalí mali menej práce, tak už mám iba niečo málo...
P,S. Ten smailík v úvode ber tak, že som už asi jediný žijúci (čo je však smutné), na ktorého si natrafil čo Ti k nášmu ,,Perpetisu" má čo povedať....
MrWifiHifi

#3 Příspěvek od MrWifiHifi »

Napísal som Vám do súkromnej správy
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“