P: HP1741A

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jardafiala

P: HP1741A

#1 Příspěvek od jardafiala »

Prodám osciloskop, koupil jsem ho protože jsem neodolal nabídce, ukázalo se, že je velkej. Používal jsem a nadále budu používat C1-94 protože panelák a místo. Foto je k nalezení zde při zadání EMERSON TSH 113, jak jsem koupil tak prodávám. Po odsloužených letech by si zasloužil nějakou údržbu, měří, fungují obě stopy, na jeden z ovladačů nereaguje, nepamatuju si jistě ale myslím že BRIGHTNESS. Nemá zadní nožky. Nejlépe osobně, můžu dovézt do rozumné vzdálenosti za 1,5Kč/km nebo poslat asi za 150Kč. Na Dušičky pojedu do Jeseníku přes Jičín a Hradec, zpátky přes Javorník a Náchod. Cena je 2000, sonda na foto není v ceně, mám jen jednu se kterou měřím.
Přílohy
osc.jpg
osc.jpg
jardafiala

#2 Příspěvek od jardafiala »

Do pátku rezervováno.
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#3 Příspěvek od RX-20 »

Koupit tento osciloskop nechci, nepotřebuju ho, mám jiný, také od HP. Přesto si myslím, že Kč 2000 za HP1741A je velmi dobrá cena, zejména, když osciloskop funguje. Oprava jasu se dá zvládnout. Dokumentace od HP1741A existuje. Doporučuju jen neposílat, ale dojet si nebo nechat si dovézt.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“