Windows 11
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Windows 11
Včera jsem zajel s notebookem do servisu v Novatech, zhruba vysvětlil co mi to dělá a tam mi hned zdělili že je vadný pevný disk. Já na to že bych chtěl teda ten disk vyměnit za větší kapacitu a při jednom nainstalovat Windows 11. Na to mi hned odpověděl technik že na tento můj notebook se Windows 11 nainstalovat nedá.
Proto se zde pouze ujišťuji zda je toto pravda. Ono je fakt jak i ten technik říkal že investovat do toho nějaké peníze moc nemá smysl. Takže se už pomalu poohlížím po nějakém jiném notebooku.
Tímto bych vás chtěl poprosit zda by jste mi mohli nějaký doporučit. Nechci žádný super výkonný, postačí mi nějaký lepší standard. Děkuji.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Kolik má tohle paměti a jaké CPU?
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&t=110304
Vytvori sa licencia ako pri upgrade zo 7 na 10.
- josef_novak
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem studoval, našel jsem na YouTube dvě videa, jedno popisuje jak vytvořit bootovací USB flash disk a druhé instalaci Windows 11.
Jak vytvořit bootovací USB flash disk s Windows 11 pomocí Rufusu
Jak nainstalovat Windows 11 (podrobný návod)
Kdysi dávno ještě na svém prvním notebooku HP 4710s jsem dělal čistou instalaci Windows 7 z DVD neboť OS začal blbnout tak prodejce mi z Francie objednal to instalační DVD i opravné přimo k tomu seriovému číslu. To jsem zvládnul tak snad zvládnu i toto.
Uvažuji o vyšší kapacitě disku tak 512GB, jeden použitý na aukru jsem našel SSD Kingston SKC600 512GB SATA III. Vůbec se nevyznám v kvalitách ale za tu cenu bych jej vzal. Ovšem jak cenu jiní nevyženou do oblak.