Zajímavé - kdo je výrobcem koenktoru?
Moderátor: Moderátoři
Zajímavé - kdo je výrobcem koenktoru?
https://papouch.com/nahradni-nasuvna-sv ... 3/?cid=100
Ale za boha nejsem schopný zjistit, kde je bere.
Zkoušeli to i kolegové, taky byli neúspěšní.
Prolezen web Phoenix Contacts, Amphenol Anytek, pořád nic.
Nedokáže to někdo identifikovat?
Díky
M.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Oni všichni tyhle výrobci mají u rozteče 3,81 mm ty jednotlivé dutinky s piny odděleny mezerou - jen tady je to jeden kus plastu.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale ten Papouch je prostě v jednom kusu, bez "perek".
Dají se najít koenktory od Phoenixu ve stejném designu, jenže mají rozteč 5,08 mm.
HF-Tech - na to jsem se taky díval, blbý je, že tam nemá Enika nějaký datasheet, ani výrobce. A obrázek jen pro potěšení oka, takže nejde poznat, zda je to ten stejný.
Wolf70 - díky, ale ty jsem taky našel, jen mají rozteč 5,08 mm, my potřebujeme 3,81 mm.
No nic, objednáme to asi od Papoucha, ale lepší by bylo, kdyby to měli na TME, Mouser, DigiKey apod.
Ale kvůli dokumentaci potřebuju vědět, jestli je to fakt ten daný typ, nejlépe z datasheetu.
A to jsem zatím byl neúspěšný.
Země původu: CZMichal22 píše:https://papouch.com/nahradni-nasuvna-svorka-6x-3-81-mm-p2023/?cid=100
Výrobce: Papouch.com
Asi to naozaj vyrába Papouch a je to jedinečný nezameniteľný dizajn.
Vypýtaj si od Papoucha katalógový list, trebárs pod zámienkou certifikácie podľa nejakých nariadení EU.
Proč se nezeptáte přímo u Papoucha odkud ty konektory bere?
Papouch sám takové věci nevyrábí i když je prodává pod svojí značkou a jiní prodejci ho pak definují jako výrobce. Tipuju, že ty konektory bere od nějakého méně známého alias tzv. "noname" čínského výrobce a pak je jen prodává dál pod svojí vlastní značkou. K nalezení budou nejspíš i na Alibabě nebo Aliexpressu.
- Artaban001
Protože většinou se modul mění, tak tyhle zelený konektory zůstanou a schovám si je.
Jinak jsem si všiml, že se používají leckde. Měl jsem možnost rozebírat vyřazenou technologii čerpacích stanic PHM a taky se tam používají.