Že by snad podvod?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

Že by snad podvod?

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hubert_79 »

Stoprocentně. Stránka bez kontaktů, neuvedena společnost/podnikatel... Předpokládám, že tam nikdo soudný nevyplní ani čárku, natož aby tam nakoupil.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Uz podla nazvu domeny by som tam ani nechodil.
pocitujlasku

#4 Příspěvek od pocitujlasku »

dobierka nic neznamena. Toto je jedna z miliona podvodnych stranok, kde ti sice nieco poslu, ale bude to nejaka atrapa z ciny za par drobnych
No vidis, a tak si sa bal
ransom

#5 Příspěvek od ransom »

Onehdy jsem viděl podobnou nabídku na laserovou svářečku. Tohle bude, hádám, identická situace. Na obrázku v kufříku je jenom světlovod a hlavice do ruky. Jenomže ono se to připojuje k laserovému generátoru, což je půltunová jarmara na kolečkách (stejně jako v případě té svářečky).
To je řádově větší nepoměr než kdyby nabízeli lištu Oregon a říkali tomu "řetězová pila".
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Pikofarad

#6 Příspěvek od Pikofarad »

Mně dnes vybrali jako šťastlivce co dostane 560 dolarů jen tak.Ubrali,minule jsem měl dědit 200tis € :lol:
Celeron

#7 Příspěvek od Celeron »

Mě zase včera přišel email, že jsem zdědil naftový pole v Texasu. Před 36 lety by mě to možná i potěšilo, to zemřel dědův bratranec, co za mlada, těsně před válkou do USA emigroval a skutečně se naftařinou zabýval. Předpokládám, že dědictví se v USA vyřizuje rychlejc než 36 let. :lol:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
DukeNuke

#8 Příspěvek od DukeNuke »

Dovolím si citaci:
„Představte si, soudruzi synové a dcery, že jsme zdědili 100 000 dolarů a pětinu akcií firmy Ford.“ ..... „A kdo nám vlastně ten mrzký pakatel odkázal?“ zeptal jsem se odvážně. „Nechtěj vědět, synku,“ úpěl otec. „Tvůj strýc, můj bratr, udělal tu ostudu. Od té doby, co se v hloubce 12 metrů z Macochy do Rakous omylem prokopal a v kapitalistech se zhlédl, jsme si vyměňovali jen nadávky.
Hydrawerk

#9 Příspěvek od Hydrawerk »

Ty lidi na to tak čumí a nevezmou si ani ochranné brýle... Ještě že to je jenom namalovaný (snad umělou inteligencí).
Přílohy
laserovej podvod asi.jpg
laserovej podvod asi.jpg
samec

#10 Příspěvek od samec »

ransom píše:Onehdy jsem viděl podobnou nabídku na laserovou svářečku. Tohle bude, hádám, identická situace. Na obrázku v kufříku je jenom světlovod a hlavice do ruky. Jenomže ono se to připojuje k laserovému generátoru, což je půltunová jarmara na kolečkách (stejně jako v případě té svářečky).
To je řádově větší nepoměr než kdyby nabízeli lištu Oregon a říkali tomu "řetězová pila".
:roll:
https://www.youtube.com/shorts/sv7w2sBVvpc
martinkopp

#11 Příspěvek od martinkopp »

Hydrawerk píše:Ty lidi na to tak čumí a nevezmou si ani ochranné brýle... Ještě že to je jenom namalovaný (snad umělou inteligencí).
Ochanné brýle jsou při takovém výkonu k ničemu.
Milan_F

#12 Příspěvek od Milan_F »

To je nutný na každou takovouhle sračku zde zakládat nový vlákno? :evil:
Cust

#13 Příspěvek od Cust »

Ta ruční hlavice, co umí přenést těch 9 kW je majstrštych. To bych chtěl umět vyrábět...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hubert_79 »

Milan_F píše:To je nutný na každou takovouhle sračku zde zakládat nový vlákno? :evil:
Evidentně ano. V oddíle "Co je nového" je zase vlákno s článkem o zpoplatnění WhatsApp...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
samec

#15 Příspěvek od samec »

Cust píše:Ta ruční hlavice, co umí přenést těch 9 kW je majstrštych. To bych chtěl umět vyrábět...
To nebude až tak zložité.
https://www.photonics.com/Articles/Fibe ... ons/a64285

Alebo zober zväzok optických vlákien, do každého vlákna zasvieť malým polovodičovým gravírovacím laserom a na druhý koniec zväzku vlákien nasaď šošovku z kremenného skla... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“