Většina odkazů z českých fór je buď neaktuálních, nebo vede na cizí stránky, které vyžadují registraci, čemuž bych se chtěl (kvůli jednomu .pdf?)
AU/RA Z1 - schéma?
Moderátor: Moderátoři
AU/RA Z1 - schéma?
Většina odkazů z českých fór je buď neaktuálních, nebo vede na cizí stránky, které vyžadují registraci, čemuž bych se chtěl (kvůli jednomu .pdf?)
- feliz_navidad
- jardafiala
Na ten aparát vůbec nemám čas, ale chtěl jsem mít papíry (či aspoň schéma), abych je nepostrádal, až nastane čas i na méně důležité věci (zábavu). Chrastil v něm erotoměr, který jsem získal "nový" od zde (dříve) známého audiofila. Možná ho ani nebudu měnit, ale dojde na vyčištění.
(Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5; TW140P)judeware píše:Nepochopil jsem historii onoho TW140P (a typů velice podobných). Proč je napájení nesymetrické, s C směrem k reproduktorům, když jsou použity tr. obojího pohlaví a trafo má malou stranu připravenou pro napájení symetrické (jako to má např. kritizovaný AZS222)?
Prošel jsem si písemnost (Aura Z1/Z2/Z3 SM) pod odkazem, kterým přispěl jardafiala (20.2. 2026). Na straně 7 jsem našel vysvětlení k většině svých transiwattovských dotazů. Je to sice "poplatné" době vzniku oné dokumentace (resp. době, kdy se zesilovač začal vyrábět), ale jakýs takýs názor jsem si z oněch odůvodnění udělal.ransom píše:To by ses musel zeptat autorů. Plus třeba proč... Proč, proč, proč. Ale je to legenda, a ta je nedotknutelná...
přečti si ten návod znova . . .
. . . a přečti si i jak jsi formuloval otázku.
na bastlirně je spousta vláken k danému zesilovači a jemu podobných konstrukcí, prostuduj si to.EKKAR píše:A můžeš ne sem pro nás vostatní zvopakovat???
Jsou tam relevantní argumenty, rozbory, ale i pohádky Vaška, Leoše a dalších . . .
všichni, co o době vzniku těchto zesilovačů něco vědí, mají také svoje názory a chápou jak to celé funguje, nebo nechápou, ale věří napsanému a postaví si ho podle dokumentace.
Karle, zanech prosím jízlivých poznámek a popichování, je to tady více než zbytečné.