stažení dat z Firefoxu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
radioelectrum

stažení dat z Firefoxu

#1 Příspěvek od radioelectrum »

Mám tady HDD na kterém je Mozilla firefox. Je z počítače co klekl. Potřeboval bych z něj stáhnout do jiného počítače lištu zálože a hesla, tak aby se v něm Firefox choval tak jak to bylo v tom původním. Vše ostatní jsem si jednak průběžně zálohoval, bruhoak nemám problém to z toho HDD skopírovat.
martinkopp

#2 Příspěvek od martinkopp »

Pokud text ktery jsi tady napsal zkopiruješ a vložíš do nějakého chatbota (třeba i na google), vyplivne ti přesný postup jak to udělat. Myslím že nemá moc význam to tu z google kopírovat.
Valdano

#3 Příspěvek od Valdano »

Dle popisu viz tento odkaz by záložky a hesla Firefoxu měly být ve Windows uloženy ve složce profilu, obvykle v cestě %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\. Hesla (login data) jsou v souborech logins.json a key4.db, záložky v souboru places.sqlite (aktuální databáze) a zálohy ve složce bookmarkbackups.

Pro obnovení může být vhodné po čisté instalaci Firefoxu na nové PC zkopírovat celou složku profilu (např. xxxxxxxx.default-release).
Naposledy upravil(a) Valdano dne 08 bře 2026, 21:03, celkem upraveno 1 x.
ransom

#4 Příspěvek od ransom »

Pokud měl uživatel účet Firefoxu, stačí se do něj po nové instalaci přihlásit. Všecko se nastaví a naimportuje samo.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Celeron

#5 Příspěvek od Celeron »

Mám účet Firefoxu ale z W7/32 na W11/64 se nepřeneslo nic. Musel jsem se s tím matlat ručně jak tu psal Valdano. Ale taky to nebylo na první dobrou.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ransom

#6 Příspěvek od ransom »

Vida. Já bych čekal že mezi verzemi tak velký problém nebude. Sám to mám synchronizované mezi dvěma notebooky (WIN 10 a 11) a telefonem s Androidem.
Tak hlavně že to dopadlo.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“