Nezkoušel jste někdo podobnej proces? Tenhle typ se už nevyrábí, náhrada se musí dost upravit a cena je skoro 15 tisíc.
Průmyslový ventilátor pro tepelný čerpadlo
Moderátor: Moderátoři
Průmyslový ventilátor pro tepelný čerpadlo
Nezkoušel jste někdo podobnej proces? Tenhle typ se už nevyrábí, náhrada se musí dost upravit a cena je skoro 15 tisíc.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kámoš má shodou okolností podobnej motor z tepelka od někoho na výměnu ložisek. Ten nemá tu oblou plastovou krabici vůbec, motor je asi o 4 cm vystouplej nad klec a pod tím vystouplým víkem má nějakou jednofázovou elektroniku.
A propo, doktore, vyráběl jsi ty tři přípravky na tahání ložisek?
Díky za rady a odkaz.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Přípravky jsem nevyráběl, já mám obyčejné jedno otáčkové ventilátory na chladící jednotky.Celeron píše:To je divný, já tam asi žádnou zátku nemám, nebo je zalisovaná tak, že se nená za co vzít a vyrvat. A taky ten můj motor je trochu jinej, dvouotáčkovej, hvězda/dvojtá hvězda jako jsou třeba v elektrickejch Saharách. A má taky vývod dvou drátů na tepelnou pojistku.
Kámoš má shodou okolností podobnej motor z tepelka od někoho na výměnu ložisek. Ten nemá tu oblou plastovou krabici vůbec, motor je asi o 4 cm vystouplej nad klec a pod tím vystouplým víkem má nějakou jednofázovou elektroniku.
A propo, doktore, vyráběl jsi ty tři přípravky na tahání ložisek?
Díky za rady a odkaz.