Lisovací gelové spojky Scotchlok K1

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martinkopp

Lisovací gelové spojky Scotchlok K1

#1 Příspěvek od martinkopp »

Jaké máte zkušenosti s čínským provedením těchto spojek? Kámoš jich nakoupil několik stovek na domácí automatizaci. Doporučoval jsem mu originál, ale je to kolenovrt a nějaký montážník alarmů mu prý tvrdil že je to stejné jako 3M, pokud na to nebude cákat voda.

Moc se mi to nezdá, ale třeba s čínskými RJ45 problém nemám a tak jsem slíbil že se přeptám lidí co je požívají. Zajímají mne praktické zkušenosti, teorii si může vygooglit i on sám. Je spousta věcí z číny jež je normálně použitelná, ale spousta jsou taky šunt. Já s tímto nepracuju, takže jsem mu nebyl schopen spolehlivě nic říct.
warp

#2 Příspěvek od warp »

Používám již dlouhou dobu a zatím bez problémů na UTP nebo SYKFY, vodotěsnost jsem nezkoumal.
martinkopp

#3 Příspěvek od martinkopp »

Dneska jsem do svorek na půl hodinky pustil 6A a celkem nic se nedělo. Zahřály se na cca 50C, ale to při tomto proudu UTP drát taky.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“