Ale zpusobem: klicek v nenulove poloze -> rozepnut; klicek v nulove poloze -> 12V.
Potrebuju presnej opak
Nevite nejakej zpusob jak to negovat, aby jsem mel pri vypnutym klicku minimalni odber?
Diky
Moderátor: Moderátoři
Hill píše:To zapalování přece nemusíš mít zapnuté, stačí klíček v první poloze, kdy je příslušenství auta pod napětím, ale motor vypnutý.
Jinak tomu moc nerozumím: chceš mít rádio vypínané klíčkem, ale vypnuté chceš mít současně zapnuté...
Luky01 píše:Zdravim,resim problem se zapinanim radia ve Felicii.Chtel bych vyuzit zapinani polohou klicku.Ale nechci mit zaple radio jen pri zapnutem zapalovani.Ted jsem zkousel merit kontakty zapalovaci skrinky a zjistil, ze jeden kontakt, pokud je klicek v nenulove poloze, je spinan.
Ale zpusobem: klicek v nenulove poloze -> rozepnut; klicek v nulove poloze -> 12V.
Potrebuju presnej opak
Nevite nejakej zpusob jak to negovat, aby jsem mel pri vypnutym klicku minimalni odber?
Diky
jave píše:Luky01 píše:Zdravim,resim problem se zapinanim radia ve Felicii.Chtel bych vyuzit zapinani polohou klicku.Ale nechci mit zaple radio jen pri zapnutem zapalovani.Ted jsem zkousel merit kontakty zapalovaci skrinky a zjistil, ze jeden kontakt, pokud je klicek v nenulove poloze, je spinan.
Potrebuju presnej opak
Diky
Ano, jelikoz je tam spodek spinaci skrinky ktery se pouzival uz v S105 a 120, tak tam takovy vyvod je. Pouzival je kdysi pro .... Vyhodil jsi blinkr do te strany ktera stala do vozovky a zamknul volant. Blinkr na te strane potom ve predu i v zadu svitil. Delal jsem to do nekolika felicii. Nizko odberove rele a napetim z kontaktu odpojis pres rele napeti pro radio. Rele bere par mA a norma tusim dava 70mA, cili do toho se vejdes.