Zkušenosti s HDD 320GB

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Saturn

Zkušenosti s HDD 320GB

#1 Příspěvek od Saturn »

Ahoj vespolek,

chtěl bych si pořídit do PC další HDD nejraději Seagate 320GB a tak bych se chtěl zeptat na praktické zkušenosti s touto novou konstrukcí (kolmé uložení hlaviček).Při osobních diskuzích jsem slyšel různorodé názory,tak bych si to chtěl a věřím že nejen já ujasnit.
Díky za každý postřeh.
Zdraví Saturn.
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

Ja mám festplate MEDION HDD 320 GB a používam to ako externý disk. Mám to od Vianoc a som spokojný. Pripojim cez USB a fungujem...
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Mám skoro 2 měsíce Seagate Barracuda 320GB 7200rpm jako hlavní HDD a zatím OK... Nevím co to udělá v průběhu historického vývoje, můj předchozí HDD spolupracoval ještě s procíkem 486 a měl CELÝCH 720MB, věřte nevěřte, a kvůli jeho havárii sešlostí věkem jsem byl donucem koupit nový komp... A o této anabázi jsem psal trošku jinde - viz problémy s ACERem... ale to je tady a teď off-topic...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Saturn

#4 Příspěvek od Saturn »

4: Ekkar - Přesně tento typ mám vyhlídnutý a už jsem skoro rozhodnutý ho koupit.
Saturn.
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Já si ho zadal jako výběr do sestavy, když jsem si objednával novou. Stavitel zaúřadoval a já mám v kisně "mořskýho dravce"...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Poradna“