Tesla LCE CK-5086W/T
Moderátor: Moderátoři
Tesla LCE CK-5086W/T
-
Návštěvník
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Ještě před tu zenerku do série s napájením ŘKS za filtraci můžeš dát ochranný odpor asi 0,22ohm/0,25W (ne do série jen se zenerkou!!) který se přepálí když zenerka odejde znovu. Je to jistější.
Hodně štěstí s tímto krámem
www.sigmaphon.cz
-
Návštěvník
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
-
Návštěvník
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě o těch nešvarech IPSALA vím, také jsem si prošel přes všechny ty závady jak je popisuješ. No ale stejně Oravana opravuju raději jak ten LCE nebo Akai. Zvlášť když tady těch modulů R mám krabici a vymontovaných celých šasi myslím 5. Samozřejmě ten druhý zdroj nejde namontovat do všech, konkrétně s tím 1407 bojuji s dlouhými přestávkami už asi rok a nejsem schopen jej dát dohromady, protože tam ten zdroj prostě dát nejde. Už jsem vyměnil snad všechny součástky ve zdroji, proměřil a procínoval všechny spoje a nic tak opravdu nevím. Viděl jsem ale jendu LCE úhl. 37cm s merkurovským trafen a na sekundáru zdvojovač
Jinak ještě dodám, že Mánes s IPSALEM byl úplně první TV který jsem asi před osmi lety opravil. Od té doby mi jich prošly rukama desítky a všechny jsem opravil, což se nedá říct o LCE a Akai.
www.sigmaphon.cz