DVD ORAVA DAV-102
Moderátor: Moderátoři
DVD ORAVA DAV-102
Chcem Vas poziadat o radu ohladom tohto dvd prehravaca.Zle nacitavalo dvd a po roztoceni preslo do poruchy.Objednal som novu optiku,typ CD PVR 502W/1,5cm konektor.Po vymene {a odpajkovani cinu z optiky} optika neroztoci disk,iba s nim cuka a neuspesnom citani od stredu na kraj vyhlasi "no disk".So starou optikou disk roztocilo a po vymene iba cuka.Nemal niekdo toto dvd na opravu s podobnym problemom?Dik.
kondik píše:Tak nastavuj, vela uspechov.(Tiez neviem aky expert to tak vymyslel)
Ahoj,
ja mám presne ten istý problém. Predajca upozorňuje:V niektorých modeloch DVD je po výmene optiky v SM potrebné nastaviť výrobné hodnoty.
Navyše mi táto nová optika ani nezasvieti, stará svietila, disk sa točil. U novej presný opak.
GEEL píše:Zdravim Vas.
Chcem Vas poziadat o radu ohladom tohto dvd prehravaca.Zle nacitavalo dvd a po roztoceni preslo do poruchy.Objednal som novu optiku,typ CD PVR 502W/1,5cm konektor.Po vymene {a odpajkovani cinu z optiky} optika neroztoci disk,iba s nim cuka a neuspesnom citani od stredu na kraj vyhlasi "no disk".So starou optikou disk roztocilo a po vymene iba cuka.Nemal niekdo toto dvd na opravu s podobnym problemom?Dik.
Ako si nakoniec pochodil?