Pracka Philco sofline (wds 853)

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tibino

Pracka Philco sofline (wds 853)

#1 Příspěvek od tibino »

Chcel by som vas poprosit o pomoc, na tejto pracke sa pokazil programator - (boli opalene kontakty veduce od motora a doslova vypalena diera na doske pl. spojov okolo) ten som vymenil
teraz vsetko funguje ako ma akurat sa netoci motor pri prani :( ten pohyb doprava, dolava.
Motor je tam klasicky stary s uhlikmi, ma 4 kontaky, 2 na uhliky a 2 na vinutie (plus dalsie 2 na snimac otacok)
Zaujimave je ze motor sa zacne tocit ked pride program odstredovania, vtedy sa toci normalne, pomaly, rychlejsie a aj odstreduje na jednom programe nizsimi otackami na druhom vyssimi - presne ako ma.
Z toho usudzujem ze modul regulatora otacok motora je v poriadku.
Prosim vas odbornici poradte mi, co mam vyskusat skontrolovat, zmerat, pripadne cim by to mohlo byt
Dakujem vam velmi pekne
tibi

#2 Příspěvek od tibi »

no ak ti vsetko ostatne ide tak to bude v programatore.treba odmerat ci dany programator ozaj vysle napatie potrebne pre rozbeh motora.
tibino

#3 Příspěvek od tibino »

skusim to este preverit
takze podla teba by motor mal byt v poriadku (ked sa normalne toci pri odstredovani?) a aj ten modul s PIC procesorom ktory asi reguluje otacky odstredovania je dobry a nepouziva sa pri beznom prani?

tibi píše:no ak ti vsetko ostatne ide tak to bude v programatore.treba odmerat ci dany programator ozaj vysle napatie potrebne pre rozbeh motora.
Cust

#4 Příspěvek od Cust »

Zdravím, zháním manuál k této pračce?
Nemáte někdo?
Díky P.
mirosne

#5 Příspěvek od mirosne »

Aký manuál:Servisný alebo užívateľský?
Pozdravujem Vás, Miro.
Cust

#6 Příspěvek od Cust »

uživatelský