fousy tranzistoru
Moderátor: Moderátoři
-
known
fousy tranzistoru
http://www.eng.yale.edu/ee-labs/morse/c ... 2N2222.pdf
-
known
known píše:jj díky za ten datasheet ... hledal jsem ale patrně špatně... a taky díky za přejmenování příspěvku ... měla to být odpověd a né nové téma
)
jak hledal spatne? to taky jde? to uz na tom musis bejt teda dost spatne
proste napises do googlu: 2N2222 PDF a das ENTER
nebo polezes rovnou na stranky s datasheetama,napriklad:
http://www.datasheet4u.com/
http://www.alldatasheet.com/
NEONI píše:Nooo chlapci fakt by to chcelo clanok aho hladat informacie o suciastkach... zamerne nehovorim datasheetoch lebo suciastky ktore sa vyrabali pred 20 rokmi ich mt urcite nebudu...a urcite by som sa aj ja nieco nove dozvedel
ja bych neco zpichnul,ale do ktery sekce to umistit? pak by chtelo napsat sendymu,jezevcovi nebo hillovi,aby to oznacil jako dulezite a zustalo to na vrchu stranky
masar píše:Vkládání obrázků do příspěvku je výborná věc, ale používat formát BMP považuji za plýtvání místem. Zakázal bych to.
jako ja nevim proc je ta volba umoznena,na kazdym kompu mas malovani,nebo jinej soft,kterej zvladne konvertovat(ulozit) do jinyho formatu...takze jak pises,zrusit moznost ulozeni obrazku ve forme BMP,nechal bych povoleny POUZE komprimovany formaty JPG,PNG,GIF
to NEONI: posilal jsem HILLovi PM ohledne toho vyhledavani,cekam odpoved
Jo hochu,ses trochu mimo realitu,vetsinou ty co se zajimaj o elektroniku nemaji vubec ale vubec cas,aspon muj pripad(a jak pises tak i tvuj).Jinak Alovka je uz asi mimo hru,protoze to je moc vytizeny clovek a ma moc dulezitejsich starosti,aspon ze se se spravou EB podelil se ZdenkemHQ,coz si myslim ze je pozitivni.
S designem fora bych si hlavu nedelal,me to takhle celkem vyhovuje,nehlede nato ze s tim je sraniho...ted svuj web predelavam na PHPko a davam rozumnej design a je to celkem casove narocny pri mym vytizeni.Sice je tady reglejch 15k lidi,ale podivej se kolik jich sem pravidelne prispiva,bude to tak maximalne tisic lidi a kdovi jeslti jsem to neprestrelil,spousta lidi se tady zaregistruje,vlozi 1 prispevek,na neco se zepta a pak sem nepachne.A na tech 1k lidi podle me tech ?5? moderatoru/administratoru bohate staci.
Ja jsem rad zato,ze to tady aspon funguje tak jak funguje,clanky mi nechybi, sam nejake na svoje stranky pisu a vim co to obnasi,takze se nedivim ze to nikdo nedela,ostatne neni ma modech aby psali clanky,to by meli useri,ale evidentne se jim do toho nechce,a to admini s modama neovlivni...je to o chteni
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
2 known Proč už se,do háje, nezaregistruješ, abys mohl např. zredukovat tady ten obrázek ? Snad seš tady už dost dlouho.
Už jenom proto, že ta databáze fóra není nekonečná a už teď je nereálný ji celou zazálohovat (bohužel).
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]