Sháním schéma pájecí stanice SOLOMON SL-20

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Skay
Kontaktovat uživatele:

Sháním schéma pájecí stanice SOLOMON SL-20

#1 Příspěvek od Skay »

neměl by někdo z vás servisní schema k téhle páječce? (ta se sloupcem LED)je tam sice jen jednostranná deska,ale tak přeci jen je lepší originál než se splést při rekonstrukci schematu z desky.díky.
SMITH

#2 Příspěvek od SMITH »

Mám pocit ,že je na miestnom uploade
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Skay
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Skay »

to je co _? nedokončenej kus čehosi _? no podle tohodle něco zjistit...asi těžko nebo neumim hledat... :(
Cust

#4 Příspěvek od Cust »

to je jako, ze si mas stranku vyrolovat o kousek nahoru, tam kliknout na upload a podivat se tam, pokud dal taky nebudes vedet, tak napis :-)
SMITH

#5 Příspěvek od SMITH »

Aby si nepovedal
http://upload.ebastlirna.cz
hladaj SolomonSL-20.pdf

... a na budúce trocha pokory by nazaškodilo, predsa ty chceš niečo od nás a nie mi od teba .
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Skay
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Skay »

tak sem to zrona nemyslel mě akorát zarazilo jak je tam zakreslenej ten sloupec led s těma operákama...jinak díky.a sry jestli jsem se někoho dotknul. :D
SMITH

#7 Příspěvek od SMITH »

Nič sa nestalo :D Slušnosť je slušnosť :D
Cust

#8 Příspěvek od Cust »

ok, sem to pochopil spatne ;-)
Skay
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Skay »

mohl by mi někdo popsat jakou funkci má na tom schematu TR2 ? na DPS je totiž jen jeden typ tranzistorů a to NPN (C 945).
Hill
Administrátor

#10 Příspěvek od Hill »

Podle schématu funguje jako invertující zesilovač. Asi aby uživil řídicí elektrodu triaku.
Tipi

#11 Příspěvek od Tipi »

Zdravím,

dovolím si oživiť toto stará vlákno...

Tiež mám relatívne novú SL20 (ale asi ide o nejaký klon (kópiu?) od "HQ" http://www.nedis.sk/ARTLDetail.php?ARTLID=352763 ) Podľa tej schémy sa zrejme jedná o to isté zapojenie len mi vŕta hlavou čo sú vlastne zač tie cievky (?) L1 - L3??? Lebo v mojom "vylepšenom" kuse je miesto nich len drôtová prepojka. Vie mi niekto povedať aké sú to cievky (ak to teda sú cievky)? Možno by som ich osadil - som trošku puntičkár :)

P.S. Je tam ešte jedno "vylepšenie" - sú obrúsené označenia IO. Ale to ma netrápi.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“