Samsung Bio Vision 6277

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Karel 1510

Samsung Bio Vision 6277

#1 Příspěvek od Karel 1510 »

Ahoj ,sháním šéma na televizi kterou jsem dostal že jim nejde obraz jedině až po 3 hodinách.Zvuk jde , tak jsem to otevřel a našel jsem 4 nafouklé kondíky .tak jsem je vyměnil za nové a měl jsem za to že to naskočí a prd .Jde akorát ten zvuk .Tak jsem měřil tranzistory a sjel mi hrot přitom jsem šlusnul E s B a obraz naskočil.Po vypnutí se mi to již nepovedlo.Nemáte k té těžké potvoře někdo schéma , stačí jen zdrojová část nebo rada.Moooc by mi to pomohlo, nechce se mi stím smykat někde na sběrné místo, to raději opravím ,možná. :bordel:
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Ostatne elyty su dobre? Pri tom "incidente" si mozno nieco odpalil.
galjo

#3 Příspěvek od galjo »

smykat někde na sběrné místo - To si hadam myslel na sberný dvor.. a tam to asi aj zanesieš ... :roll: ked skúšaš šlusnutím opravovať.
Karel 1510

Elyty

#4 Příspěvek od Karel 1510 »

rnbw píše:Ostatne elyty su dobre? Pri tom "incidente" si mozno nieco odpalil.

Dnes jsem měřil všechny elyty ve zdrojové části a jsou dobré.Měřil jsem napájení na hrdle RGB a mám tam 188V na každé barvě proti zemi ,na tom plošáku je i napsané napětí které jsem měřil a je přesné.Při zapnutí praská vn a na obrazovce se objeví ten statický povrch ale jen na chvilku potom zase zmizí.Obraz nejde kde hledat na co se zaměřit prosím poraďte .

Jinak nezkouším dávat úmyslně do zkratu tranzistor,sjel mi hrot málo jsem na to zatlačil.
Franta2

Schéma

#5 Příspěvek od Franta2 »

Našel jsem schema, možná ti pomůže.
vitas2

Poobný problém

#6 Příspěvek od vitas2 »

Ahoj, mám zřejmě stejnou TV SAMSUNG CS-6277PT a následující závadu.
Pokud televizi zapnu po delší době, jde jen zvuk, všechny funkce jdou, ale obraz naskočí zhruba za minutu. Pak televizi vypnu a zapnu třeba za 4 hodiny a vše naskočí jak má. Pokud doba mezi vypnutím a zapnutím je delší něžli cca 24 hodin, následuje popsaný problém. Nemá někdo schéma, případně poradí, které elity vyměnit ? Díky VitaS
vitas2

UP

#7 Příspěvek od vitas2 »

UP
vitas2

#8 Příspěvek od vitas2 »

up
ns723

#9 Příspěvek od ns723 »

Zdar, spíš než mikroprocesor bych to viděl na vadnou obrazovku.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“