Vaříme při bastlení (odděleno, uzamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Vaříme při bastlení (odděleno, uzamčeno)

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak jsem hledal návod na nějakou úpravu brokolice, bo masa už bylo dost :) - kliknu na odkaz, přečtu recept a dívám se na zbytek stránky a co nevidím :P .........

http://home.zcu.cz/~ronesova/index.php? ... ty/recepty
Naposledy upravil(a) ZdenekHQ dne 24 úno 2011, 10:53, celkem upraveno 1 x.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
nekmil

#2 Příspěvek od nekmil »

Ty stránky znám. Ženská a elektronika nebývá příliš častý jev. :)
jandu

#3 Příspěvek od jandu »

Páni, tak to mi bodlo!!!!
Práve zháňam schémy pc zdrojov, keď tu taká stránka!!! To je náhodička. Ďakujem.
Radix

#4 Příspěvek od Radix »

A kuřecí plátky s nivou se nehodí?
tatous

#5 Příspěvek od tatous »

Radix píše:A kuřecí plátky s nivou se nehodí?

Hodí, ale až po Atmelovém předkrmu...
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

A dokonce krajanka - East Czech Republic... To teda ČUMÍM, ženská, která se nebojí jít do bastlení, ta moje by vzala páječku do ruky jedině tehdy, kdyby ji šla vyhodit do popelnice.... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#7 Příspěvek od Hill »

A co Saša z Ústí nad Labem (její stránky http://www.sasa.monty.cz/ ), Aťka z Borohrádku, Jiška z Rýmařova (ty snad www stránky ani neměly), Kikina od Frenštátu (její stránky přes půl roku nefungují, ale občas mi pošle něco ke svým bastlům a málokdy mám co dodat)...
...ono jich je skutečně víc a odkazy na jejich stránky tu už kdysi byly.
Podle toho, co umí jen ty, které tu zmiňuji, bych ale řekl, že jich je pořád málo.
Zato nedouků, kteří si myslí, že není potřeba něco umět (vždyť tu je přece internet, tam se najde všechno, vlastně ona stačí bastlírna, on tam už někdo bude vědět), se nám nějak urodilo. A zdá se, že jsou to všechno kluci, ned jejichž zájmem se snad právě proto nikdo nepozastavuje.
To až později nad jejich ignorancí a absencí zájmu něco umět...
To se samozřejmě netýká všech, co skutečně umí.
Crifodo

#8 Příspěvek od Crifodo »

Zdenda objevil Ameriku :lol:

Na nějakých stránkách (tuším že na těch Sašiných co zmiňuje Hill) jsem kdysi viděl odkaz na babu, která postavila v dobách RVHP nouze variaci na ZX Spectrum. Myslím ale že ty stránky už na webu nejsou.
Radix

#9 Příspěvek od Radix »

No vidíš Ekkare, s Aťkou z Borohrádku můžeš navázat družbu, nemáš to tak daleko.
EKKAR

#10 Příspěvek od EKKAR »

Hm, tak půl hoďky autem nebo půl dne po ČD... :evil: :evil: :evil:
A až na to, že kdybych to skutečně udělal, má malá žárlivá XYL = F-16 by asi obrátila nebe i peklo vzhůru nohama... už tak žárlí na můj kutloch a čas na EB, ještě se družit, byť jen po drátech a bezdrátech, s jinou bastlerkou - to až by rozdejchala, nevydejchal bych konečný výsledek já... Z §219 Tr.Zák. by si vůbec nic nedělala... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Crifodo

#11 Příspěvek od Crifodo »

podpantofláci... :barf:
Hill
Administrátor

#12 Příspěvek od Hill »

Ekkare, je to především provozní elektrikářka, k tomu u nás servisovala i průmyslové kontroléry a naučila to docela slušně i dva mladé, kteří se předtím do elektroniky báli sáhnout, ale na televizi si radši pozvala mě, analog prý jen v ohrožení života. Takže je otázka, jak byste si mohli být užiteční.
Jinak už má nějaká ta vnoučata, aktuální počet neznám. Za ty tři roky od zkoušek do zkoušek se toho může změnit hodně a o mnoho častěji se neukáže.
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Mluví z Tebe pustá závist, Crifodo... Až to zkusíš, sám poznáš, že to není to, cos napsal - to není podpantoflismus, to je snaha o klid k TVŮRČÍ práci u domácího krbu - :argue: :argue: :argue:
...pravda, u někoho i pouhý pud sebezáchovy... :brutalbox: :brutalbox: :brutalbox:
Crifodo

#14 Příspěvek od Crifodo »

mám vyzkoušeno... :wink:
jinak je to otázka pohledu.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od drabek06 »

Ehm, na učňáku kterej jsem teď ukončil byl mistr kterýmu vše co on dělal pájela jeho manželka. Jí to prej baví a o jemu to taky vyhovuje :wink: Taky jsem docela čučel, ale proč né, že ?
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“