tak nevím, snažím se být objektivní, ale není ta dnešní mládež nějaká taková... jiná?
22 kV
Moderátor: Moderátoři
A že si to chtěl vyzkoušet? Ano, dnešní mládež je taková nějak jiná. Vidí to v televizi a musí zkusit, jestli nekecají.
Zejména, když jistá regionální televize inzerovala, že večer diváci uvidí sokola stěhovavého. Jenže jí nevyhovoval formát záznamu, což byla zřejmě záminka, aby si to natočili sami. Asi šlo o autorská práva, protože jinak z kdejakého formátu vysílali kdejakou pitomost. Pochopitelně, kde už byl tou dobou sokol. Tak hledali honem aspoň vycpaného po školních kabinetech, že si ho natočí ze všech stran a do večera jim ho animátoři rozpohybují. Nevím, zda se jim to povedlo, neviděl jsem zprávy...
Jak má dnešní mládež potom věřit, že trakce takhle škodí, že to na obrazovce není zase jen nějaký počítačový trik, že?
Bude z něj kri.pl, co si už nikdy bez pomoci nevytře pr.del, bude rád když mu udělají plastiku a z těch pahýlů se bude každému zvedat kufr. Bude vypadat jak Střihoruký Edward a rodiče/sociální síť ho budou mít na krku. Stálo to za to?
-
David2
http://www.youtube.com/watch?v=sjCsXMGc ... ed&search= jedna ukázka lidské chytrosti
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Ale moje matka se vytrestala taky - já býval zarytý chemik - jedy, žíraviny, výbušniny...prostě puberťák.... Měl jsem doma ve skříni sklínku od dětský výživy, v ní frťana petroleje a v něm kostičku tak 1x1x1cm kovovýho sodíku. Štípnutou ve škole v laborce, samozřejmě. Krom asi tak 20 - 30 dalších vzorků nejrůznějších chemikálií...
A nevím jakej PRCEK to vzal máti, prostě ji naštvalo moje pokusčení a chtěla mi to vyházet. Naneštěstí (nebo naštěstí???) první popadla tuhle sklínku a obsah vychrstla do hajzlu - my už tenkrát měli moderní mísu, ve který je pořád tak 12-15cm vody, aby exkrement žbluňknul do kapalnýho a nepřiplesknul se na porcelán. Petrák se krásně rozlil po hladině tý vody, sodík propadnul až do ní - a začal reagovat. Jak to vzkypělo, máti se nad to zvědavě naklonila, co a proč to tak prská - a VŽUUUUM - jak se to rozstřikovalo, žhavej sodík, rozprášenej petrolej a vzduch - z hajzlíku vyletěl plamen, že by se za něj nemusela stydět devítihlavá saň. Máti to ožehlo řasy, obočí i ofinu, saze vymalovaly hajzlík jak udírnu, čmoud a smrad po celým bytě - nepřejte si nikdo zažít ten VEJPRASK, kterej jsem chytil po návratu domů... Čtvrt roku jsem byl bez kapesnýho, prý na holiče a kosmetiku...
Ale od tý doby mi už nic nevzala do ruky... ani za Boha Vševědoucího ne...
A kutilmile - nelituju tě