nabíječka- klasická příhoda

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sshoky

nabíječka- klasická příhoda

#1 Příspěvek od sshoky »

Už za mnou přišel snad 3. člověk se stejným problémem. Přines mi nabíječku s ulomeným konektorem. Tyhle konektory maj průměr 2mm a vyznačují se křehkostí a nesehnatelností. S tím prvním se nedá nic dělat, ale s tím druhým by mi tu snad moh někdo pomoct. Jít koupit novou nabíječku pokaždý, když upadne konektor je fakt na provaz...
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

sshoky

#3 Příspěvek od sshoky »

Díky,zkoušel. Maj tam akorát redukce a USB kabely. Za ty prachy by mohla bejt pomalu celá nabíječka. :?
breta1

#4 Příspěvek od breta1 »

zkus napsat několik typů mobilů do kterých to má jít
sshoky

#5 Příspěvek od sshoky »

breta1 píše:zkus napsat několik typů mobilů do kterých to má jít

Např Nokia N73...
mi-ro

#6 Příspěvek od mi-ro »

Kdysi mi to zákazník přinesl i s náhradním konektorem (abych si náhodou nepřipočítal 2Kč rabat). Sice jsem to připojil ale ta vrchní izolace je tak tvrdá a nepodajná a vnitřní vodiče zase velice tenký že to nevydrželo dýl než 14dní. Od tý doby to nedělám.
..to bude jen ňákej odpůrek
sshoky

#7 Příspěvek od sshoky »

mi-ro píše:Kdysi mi to zákazník přinesl i s náhradním konektorem (abych si náhodou nepřipočítal 2Kč rabat). Sice jsem to připojil ale ta vrchní izolace je tak tvrdá a nepodajná a vnitřní vodiče zase velice tenký že to nevydrželo dýl než 14dní. Od tý doby to nedělám.

Přesto by mě zajímalo, kde ho vzal..... :?
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od drabek06 »

Tyhle novy Nokiacky konektory jsou hrozny. Tejden mam Nokii N80 kde je tenhle konektor a uplne se bojim to do toho mobilu nacpat aby se to nezlomilo. Nechapu proc nemohli pouzivat stavajici konektory co jsou od dob 3110. Chtel jsem si udelat redukci z toho malyho konektoru na ten starej velkej kvuli nabijeni 3310 a neda se to ani koupit, takze mam peska :?
mi-ro

#9 Příspěvek od mi-ro »

sshoky píše:
mi-ro píše:Kdysi mi to zákazník přinesl i s náhradním konektorem (abych si náhodou nepřipočítal 2Kč rabat). Sice jsem to připojil ale ta vrchní izolace je tak tvrdá a nepodajná a vnitřní vodiče zase velice tenký že to nevydrželo dýl než 14dní. Od tý doby to nedělám.

Přesto by mě zajímalo, kde ho vzal..... :?
Sice jsem se ho neptal ale připadlo mi to jako z nějaký sady univ. napáječů jak jich tam je několik a můžeš si vybrat.
..to bude jen ňákej odpůrek
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“